Kızlar herkese selam. 36 haftalık hamileyim. Eskiden bacağımdaki tüyler eşimin bacaklarıyla yarışırdı O derece çok çıkardı ağda ile aldırmama rağmen. Ama yaklaşık 2-3 aydır bacaklarımda tüy çıkmıyor. Hormonlardan diye düşünüyorum ama diğer bölgelerde çıkıyor hormonlardan olsa heryerde çıkmaması gerekmez mi. Şaşkınım başına böyle birşey gelen var mı acaba ?
Benim de bacak ve kollarındaki tüyler okadar gec çıkıyor ki ama diğer yerler hala ayni keske her yerde ayni olsa çıkmasa galiba hormonlarma alakali dediginiz gibi.
1 Beğeni
Aynen şuan benimde öyle bacağımda çıkmıyor ama bıyık ve kaş bölgem aldıktan sonra 3. gün çıkmaya başlıyor
1 Beğeni
Ay keşkee nerdee bacaklarım hep böyle kalsa doğumdan sonra da çıkmasa ona da razıyım Benim 3. bebeğim olacak diğerlerinde böyle birşey yaşamamıştım. Gerçekten hicbir hamilelik birbirini tutmuyor.
1 Beğeni
Evet yaa diğer yerler hak getire Neyse en azından bacak alma derdinden kurtulduk şimdilik ona da şükür
1 Beğeni
Oluyor Muş böyle benim de göbeğimde hiç kıl yoktu şimdi killandı ama gebelik sonrası dökülüyor Muş