Merhabalar 28+3te kontrole gittim bu zamana kadar herhangi bi problem hic yoktu doktorum bebegin bacak boyu ve kol boyunun 2 hafta geriden geldigini 26 haftalik oldugunu söyledi. Kafa ve karin cevresi haftasiyla uyumlu dedi. Dunden beri cok stres sıkıntı icindeyim napacagimi bilemiyorum basina gelen oldumu bu durum ve sonrasinda neler oldu
Ben senin yerinde olsam başka bir hastanede başka bir doktora giderim sonuçta ultrasonda yanılma payı olabiliyor ayrıca daha doğuma çok var daha bebiş büyüyecek gelişecek iyice emin olmadan boş yere kendini üzme canım
Randevu aldim farkli bi hastaneye gidicem haftaya ama icim icimi kemiriyor elimde değil
Benim gibi olan anne adayları yok mu
Bak canım iki gün önce doktor bana olcumler haftana uyumlu dedi kilo bakimindan gelisimi geride dedi aklima girdi yetemiyor muyum diye bugun kan sonucumu ogrenmeye gittim dedim bı iştah acici ver yada bı yeme önerisi ver dedim dediği şeye bakarmisin bebegin kilosu ölçümleri suyu haftanla uyumlu kilosu orta ben öyle bişi demedim dedi yani her doktora güvenme başka doktorada git
Aslinda doktorumdan memnunum hiç degistirmedim ama cihazlardan mi acaba bebekte büyüdü olçemedi mi acaba diye düşünüyorum farklı bi hastane ve doktora daha gidicem oda oyle birsey derse ne yaparim bilmiyorum nasil düzelir hiç bir fikrim yok sade e ayak ve kol 2 hafta geri gerisi normal dedi kilosu 1090 olmus yani neden boyle oldu anlamadim dikkat ediyorum yedigime ictigime
Bna da öyle söylediler kol ve bacak boyu kısa dowsendromlu olabilir dendi ve iki hafta geride. Geliyormuş hayırlısı bklim
Tarama testlerim de sorun çıkmadı rutin kontrolde doktorum o sekilde söyledi psikolojim bozuldu resmen
Canım bize hiç böyle bir şey demediler fakat son haftalarımdaydım yanlış olmasın 40.haftamda gelişim geriliği var bu bebekte dedi doktor Allah bildiği gibi yapsın onu cidden şu an gülüyorum yani
Bebeğim kız ve 2 aylık boy uzunluğu ileriden gidiyor şu an, ortalamaya göre uzun bir bebek inşallah böyle devam ederse manken gibi güzel beyaz tenli sarışın bir kızım olacak
🩷
Kilosu düşük biraz o da 1.aydan sonra çok kusmaya başladı, reflü var bebeğimde yeni yeni toparlanıyor kilosu bence sizde her şeye inanmayın bakın benim bebeğime hiç doktorların dediği gibi olmadı. Sıska bu bebek dediler asla değil yani dediğim gibi
Bana da baş çevresi haftasına göre iki haft geriden geliyor dedi kızlar bu durumu yaşayan var mı
Bence yanlış kişiyi etiketledin ama olsun konuyu açan kişi okur illaki
Bnmde çıkmamıştı hepsi çok güzeldi
Yanilma payı vardir herkes oyle söylüyor icimi rahatlatmak icin ama iste anne yüreği endiseleniyorum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebislerimiz dogar
Başıma geldi son ayımda bebeğin bacak boyu kısa diye söylediler detaylı ultrasona girdim kısa dediler başka hastaneye gittim kısa dediler ırsi olabilir dediler maşallah sapa sağlam sağlıklı doğdu kızım boşuna strese soktular
Amin inşallah benim 30 günüm kalmış bu uygulamaya göre o zaman gorcem bebeğimi inşallah sağlıkla gelir
Merhabalar canim cihazla alakali olabilir. Yada genetik de olabilir. Bacak boyu kisa olabilir. Yakin bir zaman önce arkadaşım öyle dediler. Cok sukur bebegi sağlıklı. Baska bir doktor düşün derim.
Benim kızımda nerdeyse 40 haftalıkken bacakları geriden geliyor denildi tıpkı sizinki gibi hatta doktoruma ne yapılabilir diye sormuştum o da umursamaz bir şekilde bu saatten sonra ne yapılacak ki sancın gelirse gel deyip başından salmisti o gün içerisinde baska doktora gittim bana suyun azalmış doğumunu başlatalım dedi ve çocuğum gayet sağlıklı doğdu sadece kilosu azdı o da genetik zaten çok şükür sağlıklı bı bebekti Sizde takmayın son günlerin tadını çıkarın
Banada bacak kisaligi var dediler cocuk dogdu saglikli oyle bisey yok anne karninda duruslari farkli oldugu icin hic bir sekilde dogru ölçüm yapilamaz