Mrb annisler 21 hafta 1 gün olan aranızda varmı bende çok bacak baldilrimda kiraplar ve kalça ağrısı var sizde olan var mı bide magnezyum ilacı kulalan varmı bilgi verirseniz sevinirim 21 haftalık anneisler bebeğiniz tekme atıyor mu his ediyormusnuz artık gözle goluyor mu ??
Merhaba canım 20+2 bacağımda kramplar oluyor evet hele Bazı geceler ayağıma kramp giriyor uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu mudur nedir öyle bir şey diyorlar
Canım ben bebeği hissediyorum ama dışarıdaki kişi görmüyordur bence ya da hissetmiyordur Çünkü daha çok küçük Hatta şu an mesajı yazarken bebeği hissediyorum kıpır kıpır
Maden suyu iyi gelebilir doktor tavsiyesiyle icebilirsiniz
Benimde öyle bı an bakıyorum göbeğime tekme atıyor gördünüz mü diyorum Yok diyorlar biz his ediyoruz demeki çok güzel bir Duygu
Çok kötü benim geçiyor bile beli bir süreye kadar
Huzursuz bacak sendromu bende yıllardır var… hamilelikte daha da kötü bir hal alıyor yarın 27 olacaz… sabah kadar uyumuyorum… sabaha karşı uykusuzluktan resmen kendimden geçiyorum
Al bendende o kadar gecelerim uykusuz mal gibi oldum iyice her Allahtan her gece degil o huzursuz bacak seysisi doktora sordum vitamini 2e ciksrt dedi
Evet sadece biz hissediyoruz disardaki kisi icin daha erken bence
Bana da kalsiyum ve magnezyum verdiler ama hiçbir işe yaramıyor… ağrılı ve uykusuz gecelere devam
Doğana kadar devam o zaman
Bnde ayni durumdayım ya kanima bakildi romatizma dediya ddmir ekdikligi de olabilirmis
Eğer huzursuz bacak sendromu hamilelik öncesinde varsa dogursanda geçmiyor. Ben yıllardır çekiyorum
Romatizmaysa da kötü yaa
Merhaba bizde 21+2 deyiz magnezyum eksikliginden olur kramp. Dr ile gorusup magnezyum destegi almalisiniz maden suyu da dr. Tavsiyesi ile icebilirsiniz.
Magnezyum eksikliğinizden dolayı kramplar oluşuyor. Ben ilaç kullananadığım için magnezyum eksikliğimi İngiliz tuzuyla gideriyorum. Günlük 1 bardak tüketiyorum.
Yürüş falan yapsan belki duzelir
Maaleswf bendede var ve gevmiyor magneyzum kullandim maden suyu sut fayda etmiyo gece uykusuzluk yapiyo sanirim dogunca gececek…
İlk gebeliğimde vardı ilk haftalar baslamisti bu kramplr gece agliyordum ağrısından.magnezyum almaya başladım.ve esneme egzersizleri yaptım.agrularimi az da olsa hafifletti
21+4 olduğumda çok net hissettim böyle üst üste karnıma baktım tekmeleniyiyorum yanii evet canım 21. Haftada hareketler gözle görülüyor her geçen gün dahada netleşiyor hareketler