Bacak boyu kısalığı

Kızlar ne olur yardımcı olun bana Ben şuan son ayimdayim yani 37 haftalığim Bugün doktor kontrolünde Doktor dedi ki bebeğin bi bacağı kısa Şimdiye kadar hiçbir doktor öyle dememisti Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

1 Beğeni

Detaylı ultrasona girdin mi orada böyle bir şey söylenmiş miydi? Yinede bu tarz şeyler bebek doğana kadar belli olmuyor kendini üzme bebeğin de üzülür hisseder. Gitmediysen bir doktora daha git. Allahım daha büyük dert vermesin umarım doktor yanlış tespit yapmıştır ve yanılmıştır.

2 Beğeni

Aynen öyle kendini üzme hemen bebek hisseder Allah korusun erken bir komplikasyon olur doktor bu herşey diyebilir başka doktora git mutlaka onlar ne diyecek bak canım bana da Ankara da perinatolojide dediler omurgasında sorun var engelli olabilir ailecek yıkıldık stres stres hemen akşamına başka doktorlara gittim öyle bişey olmadığının araştırma hastanesinin kendi çalışmaları için yapıldığını ve tekrar oraya gitmemi söyledi ve çok şükür çok sağlıklı bebeğim o yüzden stres yanına kalıyor yapma hayırlısı Allah nasıl isterse öyle olur ve her türlüsüne kabuluüz belki de sınavdı diye düşündüm belki de Allah bakalım kulum isyan edecek mi hemen vazmı geçecek evladından diye sınadı dedim kendi kendime o yüzden sabret ve zamana bırak kötü düşünme

2 Beğeni

Hayır girmedim ama 35 haftaya kadar hiçbir doktor demedi bacağı kıza bu doktor ilk defa dedi

Maşallah Allah bağışlasın doğru sizde haklısınız rabbim kaderimizde neyi nasip etmişse o dur yapacak birşey yok

1 Beğeni

Bebeğin alanı daraldığı için bence çokta sağlıklı ölçüm yapamamıştır diye düşünüyorum hemen üzme kendini mutlaka bir başka doktora daha git.

1 Beğeni

Evet haklısınız pazartesi olunca inşallah başka doktora gidicem