Kizlar 33 hafta ikiz gebeyim. bugun bir video izledim hamile bir kadın yerde sırtını duvara dayayarak bacak bacak ustune atmaya çalıştı ama yapamadi. 3 gun sonra dogum yapmış kendisi. Doktorlarda bu olayin gerçek olduğunu soylemis. Bebek kanala inince bu hareketi yapamazmişiz. Denedim benimde ayni şekil bacagim yerinden bile kıpırdamadı. Var mi deneyen ![]()
1 Beğeni
35+3 ikisinde kaldiramadim milim oynamadi ![]()
çok garip
Vallah 38 hafdamız tam doldu mis gibi o bacağılı bunun üzerinden bunuda digərinin üzərində ata biliyorum yahu bu 2025 bebekleri baya tembel çıktı benim oğlum gelmek isdemiyor gibi
38+6 yız zorda olsa atabildim ne gelen var ne giden hala midemin altında bebek doğuma dair hiçbir belirti yok sadece sırt ağrım gece çok oluyor oda geçiyor
37+4uz bende atabildim
- Haftada denemiştim atamamıştım ikisini de 40.haftada bebeğim gelmedi zorla aldılar sezeryanla ahahahah
38+4’te falan yaptım sol bacağımı sağ bacağıma atabildim sağı soluğun üstüne atamadım ve sonra 39 + 0 da doğum yaptım ![]()
1 Beğeni
- Haftadayım ama yapabiliyorum demek ki daha vakit var

Ben bu testi yapabiliyordum ve doğurdum inanmamak gerekiyor bana göre :))
1 Beğeni
Ben her şartta ve koşulda bacak bacak üstüne atıyorum
atıp kahvemi bile içiyorum . 39+2 deyim ne yani şimdi benim kız hala doğmayacak mı