Bacak ağrısı sirt ağrısı

Kizlar sol bacagim da uyurken bi agri sanki kesip koparticam ki rahatlasın sirtim da oluyor uyku resmen haram eşim masaj yapiyor da hep de evde olmuyor gececi bunun başka çözümü yok mu

Aynı sorunu ben de yaşıyorum sol bacağım resmen kopacak sabahlara kadar ağlıyorum ağrıdan doktor ağrı kesici içebilirsin parol yada minoset günde 3 taneye kadar dedi

Bende de bı ara cok oluyodu ıkı bacagımda da Magnezyum yazdırabılırsın doktora cok faydası varmı dersen bence cok yok ama bı tık iyi geliyor gibi

Magnezyuma baslamadiysan doktora ilet ona başlatır büyük ihtimalle bide magnezyum değeri yüksek besinler tüket süt muz kabak çekirdeği maden suyu gibi

Gecirdi mi peki beni maf ediyor kesmek istiyorum resmen

Ay iyi gelsin de beni cildirtiyor gunlerdir

Yok baslamadim maden suyu muz falan yerim hep ama boyle agri yok yemin ederim

Tmm doktora söyle degerlerine bakar belli bı haftadan sonra oluyor bacak sırt bel ağrıları krampları magnezyum desteğine ihtiyacımız oluyor :four_leaf_clover:

En azından uyuyorum bir kaç saat :sweat_smile:

1 ay sonra randevum daha yeni kontrol olmuştum ya

1 Beğeni

Uykuyu özledim :laughing::woman_shrugging:

Nefes alamıyorum ağzım kurudu dudaklar çatlak yara içinde gecede en az 3 kez uyanıyorum zaten tuvalete sabah 6 da ezanla kalkıyorum gece 3 e kadar uyku yok dün gece doğurmak istiyorum diye ağladım :joy::joy::joy:

Bu sorunu ben de yaşıyorum uykumdan bacağımı kesmişler gibi uyanıyorum 1 2 dk hiç hareket dahi ettiremiyorum.

Benim biraz erken başladı ya ilk hamileliğimde beşinci ayından sonra başlamıştı altıncı ayına daha yeni giriyordum ağrı başladığında şu an 15 haftalık oldum manasız bir şekilde erken başladı O zamanki doktorum magnezyum vermişti ama çok da bir işe yaramıyordu şu anki doktorum çok ağrın olursa günde dört taneye kadar parol ya da minoset içebilirsin dedi ama ben ağrı kesici içmemek için direniyordum ta ki dün geceye kadar dün gece saat 3:00 olmuştu ben ağlıyordum doğurmak istiyorum bu bacak ağrılarına dayanamıyorum bel ağrısına dayanamıyorum nefes almamaya dayanamıyorum diye eşim en sonunda bir tane ağrı kesici verdi ilk kez dün içtim ama gün içerisinde de olmaya başladı bu ağrılar ne yapacağız

Yemin ederim suan bende öyle astım var bide nefes alamiyorum dudağım kuruyor gozlerim artik feri gidiyor acil bisey yapmicak nefes almadan uyuyamiyorum da

Mide yanmasını da unutmuşum söylemeye bak o da ekstrası:smiley:

Vallahi iyi kötü tutunuyoruz :laughing::woman_shrugging:

Kızlar magnezyum alın eczaneden doktorunuza söyleyin geceleri uyuyamiyorum ağrım oluyor diye iyi geliyor birde evinizde vikis varsa bacaklarınız masaj yapin onunla bacak aranıza ve altina yastik koyun

Ben söyledim ama parol önerdi başka ilaç vermedi bir de viks zararlı değil mi

Çok az sürünce bir şey olmuyor ben grip olunca ayaklarımın altına vikis sürüyorum iyi geliyor toparlaniyorum