İçim acıdı bebeğe
yoksa kuklamı o
Fidaaannn ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç gülesin yoktu ![]()
![]()
![]()
![]()
Bence al![]()
Kesinlikle alınmalı bence. Şu an kayınbabamlarla yaşıyorum ve beşiğimiz falan Edirne’de kaldı. O yüzden Babynest kullanıyorum ve Eylül rahatça yatıyor. Gittiğim yere de götürüyorum, böylece yerini de yadırgamıyor
Benim bebrğim yüzüstü yatmayı seviyor bunda yatınca dokusu yumuşak olduğu için çocuk içine çöküyor ve burnunu kapatıyor boğulur diye kullanmadım daha
Bence reflü yataklı babynest alınmalı ben yokluğunu aramıştım
Kaç aylığa kadar kullanılabiliyor bunlar? ![]()
Benim için daha erken ama ben de alacağım Allah nasip ederse gittiğin yere götürülür diye düşünüyorum bir de hareket konusunda bişey olacak mı oldu mu korkusu olmaz sanırım ben de kararsızım ama gönlüm alma taraftari
Aynen evde de rahatlıkla kullanırr bende alimm bence
Benimde alma taraftari gonlum
5 aylık olduk, hala kullanıyoruz
Bu reflu yatagi dediginiz sey istisnasiz butun bebeklerde kullanilmasi gereken bir sey mi yoksa bi saglik sorunu bulunmasi durumunda mi kullaniliyor acaba?
Ay çok güzelmiş ![]()
Bende bu baby nast i aldım henüz kullanmadım ama gerekli olduğunu düşünüyorum. Bebeğimiz doğduğunda kullanacağız inşallah
Ben aldığımda fiyatı daha düşüktü her geçen gün her şeye zam geliyor
Dogumdan sonra en cok kullandigim sey o oldu Butun ev halki da aynisini soyluyor. Bebek sicagi seviyor buyuk besikte isitamiyo Kendini.buyuk besik alirsanda icine koy yatsin ben Oyle yapiyorum
Bende almayi düşünüyorum ama cogu kisiden reflü yatagi daha kullanisli ilk zamanlar onu al diyolar. Peki farki ney ikiside olmali mii.
İlk 4 ay bebeklerin mide kapakçığı gelişmediği için sırt üstü düz yatınca kusuyorlar.
Eşim de hep bunu söylüyor