Babynest ve kanguru almalımıyım sizce🦘

Kanguru alırken nelere dikkat etmek gerekir? Daha önceki hamileliklerinde alıp kullanan ve memnun kaldığınız seçenekler varsa yazar mısınız?

2 Beğeni

Bebeği kanguruya koyunca kalçasının m pozisyonunu alamsı çok önemliymiş, aksi durumda kalça çıkığı olabiliyormuş. Bunu görünce acaba kanguru almasam mı dedim. Alınacaksa da bebekle beraber gidip deneyerek alınmalı diye düşünüyorum. https://vm.tiktok.com/ZMY9chn82/ Tiktok ilayda genç bazen güzel bilgi veriyor Kanguru ile ilgili bi videosu daha vardı. Bebeğin rahatına uygun olmayan bir ürünü anlatıyordu. Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz

Burda popo kısmında minder olduğu için m pozisyonu kolay olur diye düşünüyorum ama yorumlar duymaya da ihtiyaç var

1 Beğeni

Şey sorucam görsel nerden nasıl paylaşılıyor bu uygulama da ona göre bende birşey soracaktım​:blush:

https://vm.tiktok.com/ZMYckadPj/

Bence 2. Kanguruda bebek daha rahat gözüküyor

Hanımlar ben kanguru arayışındayım siz hangi marka ve modeli tercih ettiniz

1 Beğeni

1 Beğeni

Sefa merveden bunu aldim tabi daha kullanmadim eyer kullanimini begenmezsem degistirecem çok kaliteli duruyor çantası da var indirimli diye aldım ama tabi en önemlisi bebegimin içinde rahat etmesi kullanip göreceğiz bakalim olmazsa başka bir tane alacağım

2 Beğeni

Bebeğime babynest almak istiyorum anne yani beşik haricinde kullanabilmek için. Sizce kullanışlı mıdır ?

3 Beğeni

Bence kullanışlıdır çünkü her an beşiğe yatırmak için odaya git gel yapmaya eriniyorum ben kullanırım büyük ihtimalle

2 Beğeni

Ben ilk kızımda almıştım hiç yatmadı beşiğinde birde gündüz kanepede yatıyordu ona koyunca uyaniyordu hemen ama şimdi doğacak oğlum severmi bilmem içinde yatsa çok güzel olur tabi ama​:relieved:

2 Beğeni

@2cocukannesi 2 yaşına kadar kullanılır mı acaba bebek yerini severse yoksa bir kaç ay sonra bir köşeye atılır mi

1 Beğeni

1 Beğeni

İndirimde şuan

2 Beğeni

Benim bebek beşikde uyumadı diye hep yatağımda uyudu​:grin:almadım ben,etrafım soğutdu her zamanki gibi :neutral_face: belkide fazla masraf dır bilemedim.

2 Beğeni

Son kat ev soğuk bizimde. Yemek yerken vs bebek gözümün önünde olur diye istiyorum aslında minder döşek görevi görüyorsa alacağım

3 Beğeni

Bence de almalısın reflü ıçin olanlardan olmalı

3 Beğeni

6 aya kadar kullanılıyormus

3 Beğeni

Biz kullanıyoruz, çok kullanışlı

2 Beğeni