Babayı kimler davet etti? 👨

Kızlar son güncelleme ile birlikte babayı davet etme özelliği eklendi. Profil Ayarlar> Babayı Davet et ekranından alacağınız kodu eşinize gönderiyorsunuz. Eşinizde uygulamayı indiriyor ve Baba olarak giriş yap seçtikten sonra sizin verdiğiniz kodu girince baba da artık bebeğin gelişimini doğuma kalan süreyi gibi detayları görebiliyor.

Kimler bunu kullanıyor bakalım yorumlara yazın :blush:

1 Beğeni

Ben yapmayı denedim olmadı eşimin telefonu İphone o yüzden mi açılmıyor? acaba nasıl deneyebilirim kullanmayı çok isterim

İPhone için uygulama daha yeni yayınlandı. Ne zaman denediniz?

1 Beğeni

3-4 gün falan önce denedim güncelleme gelir gelmez herhalde o yüzden açılmamıştır yarın sabah yine deniycem bu arada çok teşekkür ederim elinize sağlık güncellemelere, yeni yeni yapmış olduğunuz şeylere bayılıyorum :heart_eyes:

1 Beğeni

Eşinin telefondaki uygulamayı güncelle. Giriş ekranında baba olarak oturum aç seçmeli. Normal kayıt olmayacak

Evet şimdi baktım güncelleme daha yeni gelmiş onun telefonuna deniycem şimdi

Dene sonucu bildir bakalım bekliyorum

1 Beğeni

Az önce yaptım çok güzel oldu mesajlar düşmüyor sadece kalan gün sayısı cinsiyet oyunları ve bebişten gelen mesajlar var bunada ayrıca sevindim böylesi daha rahat

Babasına yarın mesaj gönderecek bebiş ayrıca sizde WhatsApp benzeri bir ekrandan yazışabilirsiniz

1 Beğeni

Mesajlaşmaya tam olarak bakmadım nereden giriliyor detaylı anlatır mısınız? Yani ikimizde vatsaptaki gibi konuşabilir miyiz?

1 Beğeni

Evet buldum çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:elinize emeğinize sağlık

Hazır mesajlar da var gönder butonunun yanındaki sihirbaz ikonuna tıkla

Şu an eşine mesaj gönderdiğinde bildirim almıyor ama onuda sonraki güncellemede ekleyeceğim. Eşin mesajını uygulamaya girerse görür

Evet fark ettim mesaj sadece uygulamaya girince gözüküyor bide hazır mesajı denedim gerçekten her seferinde şaşırıyorum bu özellikler için​:joy:

1 Beğeni

Babası da sana bebeğin gönderdiği mesajı gönderebiliyor