Eşlerinizde ne zaman babalık hissi basladı kızlar?
Bizimki doğdu hala yok
Kız evladi olunca anlamış 2oglum var kız evladim doğunca şimdi anladım dedi
Valla benimki daha karnimda bizimkinde de pek yok daha babalik hissi bazilarina bakıyom oluyor bittiyor anne karnindayken
Bizimkinde yok daha doğmadan hissedemez sanırım
Cinsiyeti öğrenince baba olacağını hissetmeye başladı gibi gözlemledim ben
İlk alışverişini yaptıktan sonra kasada ödeme yaparken
Benim eş ne gerek varlarla gecirdi beni kendi annem kaynanam aldılar 3.evladimda da bunda ya batacaksin ya batacaksin diyorum
ahaha ben nereleri dustum allahim diyordur kesin erkekler kasada
Hamileliğimi öğrendiğimiz gün başladı bizde hep karnıma dokunuyor yatarkende karnıma sarılarak uyuyor. 2. Evladımız olacak bu Allah’ın izni ile ama ilk gebeliğimde bilmemişti
benim eşim kızım doğana kadar odun gibiydi bir şey hissetmiyorum diyordu ta ki kucağıma alana kadar dedi bu hamileliğimde de aynıydı
Ayy doğduğunda görsen doğdu bebeği kimseye vermek istemiyor annemden almak için fırsat kolluyordu brn yaparım ben ederim çocuğumu verin bana falan sinir bozucuydu
Aynen de öyle
Her şeyin fazlası zarar ya, seni çok iyi anlıyorum ama elbette hiç ilgisiz olması daha kötü
İlgisiz olmamasindan iyidir yine
Bende öyleydim,eşimde.İnsana kıskançlık hissi geliyor cidden.Şimdi bile kimseye vermiyorum:/ Annem,ablam,babam ve sadece babaanneye veriyorum
Kız yok emzirmekten göğüsüm yara oldu istemiyorfum sütümde fazla yoktu mama verelim dedim bana diyor meme verceksin bu çocuk bir hasta olsun sana sorarım . Sonradan gelen babalıgına s… Onun sonra ozur dıledı ama gec oldu @FidanUğur @Müzeyyen42 Her hasta olduğunda ben mi sorumluyum dediydim lohusalığım acaip sinirli geçti onun yüzünden
Aboo sizinki baya baya ilgili asiri ustune düşermiş
Bak ben de sevmem gerçekten böyle her şeye karışmasını, Her şeyde karşındakinde kusur aramasını hiç sevmem hem de. Ama düşünüyorum akşam geldiğinde çocuğunu sormasa, öpmese. Hep başka şeylere meşgul olsa. Hastalandığında unursamasa vs. Yani tamamen ilgisiz baba olsa bence (şahsi fikrim) daha kötü
İlgiyi herkes ister fakat suçlayıcı davranması hoş değil herkesten çok annesi düşünür korur kollar zaten ki hassas bir dönem daha anlayışlı olunması gerekir Hasta olduğunda suçlanmak kimse istemez bence