B12 düşüklüğü

Kızlar merhaba b12 si düşük olupta ocean B12 dil altı spreyi kullanan oldu mu faydasını gördünüz mü b12 im çok düşük çıktı doktorum bunu kullan dedi bir an önce düzelmesi için ne yapabilirim başka tavsiye verir misiniz

merhaba ben 2 ay kullandım bıraktım bi işe yaramadı bazen sadece tadı güzel diye sıkıyordum

Bna da düşük hap çok etkili olmuyo eritmeli bişiler verebilirim ya da iğne dedi bende birsürü hap içiyorum zaten diye iğne istedim 2 paket vermiş içinde 5 adet vardı ilk kutuyu 2 günde bir ikinciyi de haftada bir şeklinde uygula dedi. 3 tane vurulduk bakalım ne zaman tekrar değer kontrolü yapar bilmiyorum.

Osende Metilfolat Metilkobalamin b12 dil altı tablet var. Annem Düzenli kullanmıştı ve b12 yi çok fazla yükseltmişti 1000 leri geçmişti bıraktı.. Gebelikte kullanmadım ama doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz belki

Bende yeni aldımda bayramdan sonraya randevum var o zaman 15 gün falan geçmiş olur tekrar tahlilde bakar sanırsam

@Sertap

Merhaba :rose:Ocean B12, B12 vitamininin metilkobalamin formunu içeriyor. Bu form, vücut tarafından daha kolay emilen, doğal ve aktif form olarak biliniyor. Dil altı sprey olması sayesinde vitamin, sindirim sistemine uğramadan doğrudan kana karışarak hızlı emilim sağlıyor. Buda değerlerinin hızla yükselmesi için büyük avantaj. B12 seviyeni desteklemek ve daha hızlı toparlanmak için beslenmene de dikkat edebilirsin.B12’nin en zengin kaynağı hayvansal gıdalardır.Özellikle;Kırmızı et ve sakatatlar: Kuzu ciğeri, dana eti (porsiyon kontrolüne dikkat ederek).Somon, uskumru, sardalya gibi yağlı balıklar (cıva riskine karşı aşırıya kaçmadan, haftada 1-2 porsiyon). Yumurta, süt, yoğurt ve peynir günlük beslenmende mutlaka olsun. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle :smiling_face: