Ayrıntılı usg

21hafta 4gunluk bebeğim 400gr ölçümleri normal dediler sonuçlar yarın cikicak kilosu iyimi sizce :hugs:

Bence iyi daha 3 buçuk ay felan var doğuma daha da kilo alır son ayda zaten çok alıyor takmayın kafanıza Aramıza hoşgeldin :smiling_face_with_three_hearts: gebeliğin hayırlı olsun :heart:

1 Beğeni

Tşk ederim canım :heart:

Canım , diğer ölçümleri iyi . Ve organlarda güzel gelişmişse hiç takma . Evet bebiş kiloyu son zamanlarda alıyor zaten :pray:t2:

1 Beğeni

Yarın çıkacak canim sonuç doktor ölçümleri güzel dedi sadece hayırlısıyla herşey güzel cikar inşallah​:heart:

1 Beğeni

Güzel çıkar canım benim merak etme​:nazar_amulet::hibiscus:

1 Beğeni

Tşk ederim canım moral bulmak bile çok güzel şuan :heart:

Zaten kilosu haftasına göre güzel. Dolayısıyla diğer ölçüleri haftasındadır canım​:kissing_closed_eyes:

1 Beğeni

Aminn tek istedigim bu Allah’ım zorlastirma kolaylastir herkesin bebeği iyi olsun bide geçen gece uykumda baya iccamasirim islakti idrarmi suyummu bilemedim karnım bı yumuşak gibi cokmu sert olmalı ki

1 Beğeni

Devlette mi özel mi cekildiniz ? Ben sehir hastanesinde cekilecegimde sonuç ne zamana çıkıyor diye merak ediyorum

1 Beğeni

Devlette cektirdim canim bugün yarın çıkacak sonucum

1 Beğeni

Bende öğlen yaptırdım ikindiden sonra çıkmış ama doktora randevu almam lazım da genel olarak temiz görünüyor :slight_smile:

1 Beğeni

Dünya abla enabızda belki vardır

1 Beğeni

Güzel bence. Son aylarda daha hızlı kilo alıyorlar zaten :blush:

1 Beğeni

Bakıyorum canim hemen tşk ederim :heart:

Tşk ederim canım iyi olsun inşallah :heart: