Ayrıntılı ulturasyon da cinsiyeti yanlış söyleyen oldu mu

2 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevum var acaba cinsiyet tam belli olur mu

1 Beğeni

Ben dün geldim detaylı ultrasondan cinsiyyeti daha önceden tam değildi dün kesinleşti inşAllah tam olarak söylerler merak etmeyin

Merhaba cinsiyeti nedir

1 Beğeni

Ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada olduğuna birde ultrason cihazının kalitesine bağlı bence :smiling_face_with_three_hearts: ben ilk ikili tarama haftasında detayliya devlette girmiştim kız demişlerdi ama guvenemedim sonra özelde 22.haftada üç boyutlu detayliya girdim orda %100 kız demişlerdi ama gerçekten çok detayli bakıp doktor bizede bir kaç kez göstermişti. Eğer gireceğiniz ayrıntılı ultrason 22-24 haftalar arasındaki ise doğru çıkar

Kız dediler 13 haftada ama emin değildiler çünki göstermiyodu, sonraki hafta gittik 17 ci haftasnda yine sordum bu sefer bakamadı, bi daha gittim 21 de evet kız dedi büyük ihtimal en son dün gittim detaylıda tamamen kesinleşti kız olduğu

1 Beğeni

Benimde 11 haftada göstermiyor ama sanki kız dedi 12 haftada gittim en son büyük ihtimalle erkek dedi çıkıntısınıda gösterdi ayın 16 da tekrar gidicem 16 haftamda erkek hissediyorum ama doktor da bu haftalarda yanılma payımız olabiliyor dedi kesin konuşmadı

Yani ilk erkek gibi denildi sonra goremiyorum dedi sonra kıza benziyor ama yanilabilirim dedi devletteki doktorum hepsini ayrı ayrı haftalarda sonra özele gittim oda kız dedi kesinlikle dedi ona inanamadim başka özele gittim erkek gibi dedi o kordon değil dedi bende artık peşini bıraktım 19+2 deyim hala neyim olacak bilmiyorum :person_shrugging: 2 oğlum var ikisinide 15 de öğrendim bu bizi çok yordu :slightly_smiling_face: