Kızlar Bilkent şehir Hastanesi’ne 23+4 e randevu almıştım ama doktorum çok geç olduğunu ve 20 21. Haftalarda yaptırmam gerektiğini söyledi. Ankara’da Özel hastanede yaptırıp öneride bulunabilecek var mı? Fiyatlar ne durumda şu an?
20 ile 24 arasında yapılmıyor mu ki öyle biliyorum
Bilmiyorum ya kendi doktorum bugün hastaymış başka doktora muayene olmak zorunda kaldım o da detaylı ultrason için aldığım randevuyu çok geç buldu. Kendi doktoruma gidicem haftaya bakalım ne diyecek aynı şeyi söylerse özelde yaptıracağım artık
Ben Etlik şehir hastanesinde yaptırdım ve bahtıma cok iyi doktorlar denk geldi coookk memnun kaldım elhamdülillah 24. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum farklı doktora da danışın bence
Ben de suan 19 haftaligim. Bilkent ve etlik randevu vermedi doluymus. O yuzden ozele gidecegm. Ali İpek hoca var ona gitcem haftaya arayp randevu alicam. 21 22 en iyisi bebis büyümüş olur dedi. Ali ipek 2300 Filiz halıcı var o da nakit 3200 k.karti 3600.
kesinlikle Ali ipek canim
24 e kadar yapılıyor aslında geç de değil sizin. Ben geçen hafta gülhiz karataş hanım da yaptırdm çok memnun kaldım burdan birileri önermişti. Ali ipekle ikisi arasında kalmıştım ali ipek 2300 gülhiz karataş 2000 lira. Benm önceliğim bayan doktor olduğu için gülhiz hanımı tercih ettim. Çok güzel ilgileniyor. Eper bebek hareket etmezse istediği gibi bakamazsa 2. Kez ücretsiz olarak tekrar çağırıyor