Merhaba doğum yaptin mii acaba nasil son durumun
Yok canım ekimde doğumum inşallah ama ilk cocugumuda o hastanede yaptım ama doktorum mehtap hanımdı gayet memnun kalmıştım bundada suana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım doktorumdan çok memnunum
Bende Sakarya eğitim araştırma hastanesine gidiyorum doktorların hepsi iyi
O kadar kişiye baktım kimse de Esencan Melih bey dememiş çok seviyorum kendilerini rahat sakin esprili bi doktor olur kendileri ilgisi ve bilgisi de cabası
Ben de Ankara dayım 5 haftalık gebeyim. Doktor ve hastane arayışındayım. Siz karar verebildiniz mi acaba
Bende duydum kuzum doktoru cevremde giden vardı bide cihan bey varmış onuda duydum
Cihan şey etik life onda karşı komşum doğum yaptı bak o adama da 1 kez gittim ilgi alaka gerçekten güzeldi
Medilife Ahmet bey e gidiyorum
Bende oraya gidiyorum suan riskli oldugu icin dogumu orada mi dusunuyorsun
Hangi doktor
Bende muayenelerime cihan beye gidiyorum
Bende yeni bosnadayin Medipole gidiyorum alev orala
Ayşe Özden Kıral
Doğumu da orda mı yapacaksınız
Öyle düşünüyoruz şuanlık
Anne otelinde rekabetçi var mı? Kadın erkek fark ediyor mu?
Evet orda düşünüyorum Allah nasip ederse Kaçıncı haftadasın, rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin cumlemize insallah 26+3 suan plesenta yarim rahim agzini kapattigi icin oraya yonlendirdiler bu sebeble orda yapicam gibi gorunuyor ya orasi ya sehir hastanesi sen kacinci haftandasin
Oranın tek kötü huyu tıp merkezi olması atıyorum herhangi bir komplikasyon da müdahale yerine anlaşmalı hastanelere sevk ediyorlar bebek küvezde veya yoğun bakımda kalır veya sende herhangi olumsuz bir durum gelişirse bile ben risk almak istemedim açıkçası
Evet haklısın bu kadar detay düşünmemiştim sen nerde yapicaksin doğumu belirledin mi