Bende Kocaelideyim, umuttepe araştırma hastanesine gidiyorum
Bende Kocaeli umuttepe araştırma hastanesine gidiyorum
Bende Bilkent Şehir Hastanesi’ne gidiyorum.
Hayır ben artık özele gitmiyorum. Bebeğim de sağlık sorunu var maalesef. Sultangazi Haseki Hastanesi Perinotoloji bölümüne gidiyorum…
Evet inşallah öyle olacak görünüyor
İstanbul Üsküdar Zeynep Kamil kadın hastalıkları ve doğum hastenesind gidiyorum
Bende Kasım annesi olarak görünüyorum saglikla kucağımiza alalim bebeklerimizi
Amin amin hepimiz de
Hangı doktor acaba sızın kı
Geçmiş olsun Allah şifa versin bende hem Hasekiye hem selimeye gidiyorum Hasekide perinetoloji filiz hanım var ona gittim ona gittinizmi hiç
@Srp Allah razı olsun…Ben de Filiz hocaya gidiyorum canım… 12. Haftada Selime hoca bebekte bazı anomaliler var perinotoloji ye gidin dedi. Filiz hocaya gitmeye başladım… Ultrason da bebeğimin başında, kalbinde, omuriliğinde, ellerinde, bacaklarında bazı sıkıntılar görüldü. Amniyosentez le karnım dan sıvı aldı Filiz hoca, tahlile gitti gelen sonuca göre Tirozomi 18 diye bir hastalık… İlk kez duydum Rabbim kimseye yaşatmasın… Doğmaz kalbi durur… Doğsada yaşamaz bu şekilde doğan bebekler yaşamla bağdaşmaz ya bir hafta ya bir gün en fazla dünyada yaşayan bir yıl yaşıyormuş o da hastane ortamında cihazlara bağlı olarak… İki aydır Dünya başıma yıkıldı… 24 haftalık olduk iki haftada bir gidiyorum filiz hocaya… Kesinlikle sonlandırmak istemiyorum dedim… Dua ediyorum Rabbime sığınıyorum bir türlü inanamıyorum nasıl neden bilmiyorum işte…Rabbimin mucizeleri o kadar büyük ki!..Bebeğime şifa versin afiyet versin selamat versin… Benim mink yavrumda sağlıklı sıhhatli doğsun sağlıklı sıhhatli yaşasın inşallah…Duaya çok ihtiyacım var…
@Srp belki de sizinle aynı hastanede karşılaşmış olabiliriz. Ben çok sık gidiyorum Filiz hocaya… Sizin bebeğiniz kaç haftalık?
Allah şifasını versin ben detaylı ultrason için gittim bana da bebeğin başında büyüklük var genetiğe yolladı karından sıvı alınması lazım dedi ben istemedim kan aldı sonuçları göstericem perşembe günü gittim yarında sonuç göstermeye gidicem bana filiz hoca çok sert geldi nasıl doktor
23 haftalık oldu
Ben çok memnunum Filiz Hoca’dan… Yani eğer sadece kafa bölgesi büyük diye su aldırmak istedilerse bence de hiç gerek yok… Benim bebeğime karın dan su alınmadan Tirozomi 18 teşhisi koydu Filiz hoca… Daha önce 6 tane kaybım var… 19 yaşında bir oğlum var… Bu hastalık genetik olabiliyor muş ben o yüzden sıvı aldırdım. Oğlumun taşıyıcı olup olmadığını öğrenmek için… Yoksa sonuç ne olursa olsun doğuracağım demiştim. Çok şükür genetik çıkmadı… Ama gerçek de Filiz hoca çok ilgili her gittiğim de bütün hastane boşalıyor saat beşe kadar en az bir buçuk saat boyunca beni muayene ediyor… Test vermesende bence muayeneye gitmeye devam et. İnşallah hayırlı haberler alırsın… İçini ferah tut canım
Ben gittiğimde acelesi vardı o zaman çok sinirliydi Allahım Şafi ismiyle şifa versin sizede her gitmenizde randevu alıyormusunuz
Amin Allah razı olsun…
Genelde çok sinirli aslında canım… Hastanenin düzenine çok kızıyor… Sana denk gelmiş maalesef… Bana iki haftada bir randevu almadan sa gel dedi. Ama ben hep randevu alabiliyorum. Aklında bulunsun genelde filiz hocanın randevuları gece saatlerinde açık oluyor… Sabah 10 da felan değil… Ben gün içinde sürekli bakıyorum mutlaka randevu çıkıyor…
Hangi doktor.nerde oturuyor sn
Gece bakım ozzman bende sonuçlara bakıyo mu peki randevu almadan acaba
Canım sürekli hastası değilsen bakmıyor… Ama hep diyor ki sonuçlarınızı eğer riskli gurupda iseniz randevusuz gelin hasta çıkınca odaya girip sorun diyo…