Nst bağladın mı hiç yada doğum ücreti öğrendin mi acaba
Evet 2 defa baglandım . Doğum ücretini bir kaç ay önce sormuştum biraz çok fazla diğer hastanelere göre . Normal doğum 32 bin . Sezeryan 42 bin söylenilmişti . 37 nci haftada sanırsam çatı muayenisiyle nasıl doğum gercekleştirecegim belli olucak ona göre tekrardan bir fiyat bilgisi alacagım
Ben daha bağlanmadım doktorum 36 haftada bağlıyorum dedi bende önümüzdeki hafta bilgi alacağım fiyatlar için
İlk gebeliğiniz mi ? Daha önce hiç bu hastaneye tercih ettiniz mi ya da tercih eden yakınınz var mı?
Benim Birinin tavsiyesi üzerine figen hanıma yolumuz düştü . İlk aylarda riskli kanamalı gebeliğim vardı . Şimdiye kadar çok ilgili gece gündüz farketmeden arayabileceğim bir doktor . İnşallah doğumda da memnun kalırız
Haberleşelim buradan
8 aylık canım yani istiyorsan değiştir
Tüm kuzenlerim o hastanede doğum yaptığı için bende Fatma hocayı tercih ettim hepsi çok memnundu
Hangi doktor memnun musunuz
İnşallah bizde saglıkla kucagımıza alırız miniklerimizi
Amin inşallah
Sezeryan mı normal doğum mu karar verildi mi size
Ben kadin doguma gidiyorum doktorum mesut alçı tavsiye uzerine kendisine gidiyorum
Aynı yere gidiyoruz desene mesut bey de iyi bir doktor
Kesinlikle cok iyi biz başhekimle gorusmustuk esimin arkadasi oluyor bize kendisi tavsiye etti bende tesadufen ona baslamistim devam et dalinda cok iyi bir doktor dedi
Evet gerçekten öyle bi Mesut bey bi de salih bey o hastanede ki en iyi doktorlar bnce kendi doktorumdan çok memnunum güler yüzlü şakacı anlayışlı bi doktor bnce hamilelikte ki en büyük şans güler yüzlü bir doktor
Kesinlikle bana da ya mesut alci yada deniz taskiran dedi ama ikisi arasinda tercihimi sorarsan mesut alçı derim dedi hasta iliskisi cok samimi değildir mesafelidir ama senijn icin onemli olan bebek sagligi dedi bende kesinlikle dedim oyuzden kismetse sonuna kadar kendisiyle devam edicem
Sen memnunsan gerisi önemli değil zaten kaç haftalıksın
27 olucam iki gun sonra sen
37 oldum bu gün bnde sohbetten yazdım konuşmak istersen yaza bilirsin belki tanışırız
Tabi cok memnun olurum. Ama bana gelmedi ozelden msj
Uzun zamandır Mustafa Göktan beyi taniyorum mükemmel bir doktordur aynı özelde gibi ilgilenir tavsiye ederim