İzmir Torbalı medifemaya gidiyorum
Bende bornova ek hizmet binasına gidiyorum tepecik belki biliyorsundur ege üniversitesi ve yaşar üniversitesi arası
Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi
Osmaniye kadirli yedimart Nesrin hanım
Hande aramıza hoş geldin, ben uygulamanın kendisine giriş yapamadığını sandım ama grlmişsin foruma sorun çözüldü anlaşılan
Evet teşekkürler
Gaziantep anka Yasemin hanım doktorum
Istanbul Anadolu yakasında Ümraniye de oturuyorum yeni taşındım yeni hamileyim hastane doktor öneriniz var mı acaba
Özel mi devlet mi düşünüyorsunuz?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben ayın 5’inde hisar hospital çamlıcada perinatolojiye muayene oldum ve çok memnum kaldım. Doğumu da orada düşünüyorum. Arkadaşım aynı hastanede Tuğba Güngör Gündoğan’da doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Düşünebilirsin
Gebze yüzyıl var mı
İzmir Medicana international hastanesine gidiyorum. Doktorum Hakan Sabırlı şiddetle tavsiye ediyorum kendisini. Doğumu da orada yapacağım
Bizde aynı hastane 35+5
Tekırdag malkara hastanesı doktorum ece cavuş
Bende Parkhayata Ebru hanıma gidiyorum
Merhaba bende Ordu Umut Hastanesi Hüseyin bey e gidiyorum, burada gurbetciyim keşke Ordu’da olan birileri çıksa da tanışsak
Gebze merkez hastanesi olur mu
Kayseri sytem hastanesi Mustafa Ertürk 26+5
Konya selçuklu tıp a gidiyorum
Bende etlik sehire gidiyorum Dilara kurt ver Turkan dikici aktas bu iki doktor ozel gibi bakiyo bugun dilara kurt diye randevu aldim baska doktor vardi cok uzuldum bazen karisiyo baska doktor cikabiliyo