Aynı hastaneye giden anneler birbirimizi bulalım ☺️

İzmir Torbalı medifemaya gidiyorum :blush:

1 Beğeni

Bende bornova ek hizmet binasına gidiyorum tepecik belki biliyorsundur ege üniversitesi ve yaşar üniversitesi arası

Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi

2 Beğeni

Osmaniye kadirli yedimart Nesrin hanım

Hande aramıza hoş geldin, ben uygulamanın kendisine giriş yapamadığını sandım ama grlmişsin foruma sorun çözüldü anlaşılan :grinning:

Evet teşekkürler :smiling_face:

1 Beğeni

Gaziantep anka Yasemin hanım doktorum

Istanbul Anadolu yakasında Ümraniye de oturuyorum yeni taşındım yeni hamileyim hastane doktor öneriniz var mı acaba

Özel mi devlet mi düşünüyorsunuz?

1 Beğeni

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben ayın 5’inde hisar hospital çamlıcada perinatolojiye muayene oldum ve çok memnum kaldım. Doğumu da orada düşünüyorum. Arkadaşım aynı hastanede Tuğba Güngör Gündoğan’da doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Düşünebilirsin :blush:

1 Beğeni

Gebze yüzyıl var mı :pregnant_woman:t2:

İzmir Medicana international hastanesine gidiyorum. Doktorum Hakan Sabırlı :blush: şiddetle tavsiye ediyorum kendisini. Doğumu da orada yapacağım :blush:

Bizde aynı hastane 35+5 :smiling_face:

1 Beğeni

Tekırdag malkara hastanesı doktorum ece cavuş

1 Beğeni

Bende Parkhayata Ebru hanıma gidiyorum

Merhaba bende Ordu Umut Hastanesi Hüseyin bey e gidiyorum, burada gurbetciyim keşke Ordu’da olan birileri çıksa da tanışsak :slight_smile:

Gebze merkez hastanesi olur mu :smiley:

Kayseri sytem hastanesi Mustafa Ertürk 26+5 :slight_smile:

1 Beğeni

Konya selçuklu tıp a gidiyorum

Bende etlik sehire gidiyorum Dilara kurt ver Turkan dikici aktas bu iki doktor ozel gibi bakiyo bugun dilara kurt diye randevu aldim baska doktor vardi cok uzuldum bazen karisiyo baska doktor cikabiliyo

1 Beğeni