Ayni haftada olanlar

Biz 7+4 olduk onceki haftalara bakilarak kasik agrilarim azildi bazen belde bazende vajinal agri oluyo kahve rengi akintim vardi oda kesildi normalmidir acaba ayni seyler yasayan oldu mu

1 Beğeni

Ben de kahverengi akıntı hiç olmadı da, kasık ağrısı çok olmuştu 7. haftada, idrarımı yapamıyordum kendimi sıkmaktan​:woman_facepalming:t2:Ikınmak yasak olduğu için büyük tuvalet yaparken bile çok canım acıyordu, sonra azaldı birden o ağrılar.

Benimde 7 haftaya girince belli derece azaldi bak kabizlik varsa gun kurusu ye 3 4 tane cok iyi geliyo

Suan kac haftalik oldun

Hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: rahim büyüyüp geliştiği için ağrı oluyor :innocent:

Son adet tarihim Kasım yedi ilk doktora gittiğimde 5 haftalık demişti üzerinden üç hafta sonra doktora gittiğimde altı haftalık dedi. Burda bu forma son adet tarihini yazınca şu anda bana on haftalık gebelik gösteriyor… şaşırdım :grimacing:

Ben aynı şeyleri yaşadım normal bence siddetlenmedigi müddetce hamilelikte olabiliyor veyahut belirtilerin tamamen kaybolduğu bile oluyor kişi yapısına göre değişiyor tabiki hamilelik süreci ben de şuan 16+3 haftalığım Rabbim hepimize sağlıklıca eksiksiz hayırlısıyla kolaylığıyla kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together:t2::white_heart::rose:

2 Beğeni

Amin insallah 🩷:palms_up_together:

Genelde adete göre hesaplıyor doktorlarda ultrasonda farklı görüne bilir sonradan kendi haftasını yakalıyor bebek merak etmeyin

1 Beğeni