Biz 7+4 olduk onceki haftalara bakilarak kasik agrilarim azildi bazen belde bazende vajinal agri oluyo kahve rengi akintim vardi oda kesildi normalmidir acaba ayni seyler yasayan oldu mu
Ben de kahverengi akıntı hiç olmadı da, kasık ağrısı çok olmuştu 7. haftada, idrarımı yapamıyordum kendimi sıkmaktanIkınmak yasak olduğu için büyük tuvalet yaparken bile çok canım acıyordu, sonra azaldı birden o ağrılar.
Benimde 7 haftaya girince belli derece azaldi bak kabizlik varsa gun kurusu ye 3 4 tane cok iyi geliyo
Suan kac haftalik oldun
Hayırlı olsun rahim büyüyüp geliştiği için ağrı oluyor
Son adet tarihim Kasım yedi ilk doktora gittiğimde 5 haftalık demişti üzerinden üç hafta sonra doktora gittiğimde altı haftalık dedi. Burda bu forma son adet tarihini yazınca şu anda bana on haftalık gebelik gösteriyor… şaşırdım
Ben aynı şeyleri yaşadım normal bence siddetlenmedigi müddetce hamilelikte olabiliyor veyahut belirtilerin tamamen kaybolduğu bile oluyor kişi yapısına göre değişiyor tabiki hamilelik süreci ben de şuan 16+3 haftalığım Rabbim hepimize sağlıklıca eksiksiz hayırlısıyla kolaylığıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin insallah 🩷
Genelde adete göre hesaplıyor doktorlarda ultrasonda farklı görüne bilir sonradan kendi haftasını yakalıyor bebek merak etmeyin