12+4 den selam
Iyi yaptınız gerçekten çok güzel bir uygulama bende çok seviyorum. Iyi bari kötü bişey yok merak etmiştim Allah hayrı koysun aranızda
Amin teşekkür ederim
Siz post açmıştıniz uygulamayı siliyorum diye sorun mu var neden öyle dediniz
Bu sebepten dolayı silmiştim geldim şimdi
- Haftaya girdik bugün
Benimde 2. Tam 14 yıl sonra
13 haftalık olduk bizde
Sanki ilk bebek gibi hissediyoruz değil mi?
Aynen öyle herşey sil baştan ben herşeyi unutmuşum yaa
Aynıyız gülüm son regl tarihin kaç ben ayları doğumu hesaplıyorum acaba
28+1 olduk bizde
22 temmuz
22 temmuza bir hafta ekle doğumun ozamana denk geliyor
16+1olduk oglusumla
Biz 14 hafta olduk artık
Merhaba bnde bugün 8+3 oldum aramizda gün farki var sanırım ama 7+6 da bi kanama gecirdim. Düşük tehlikesi var dediler 2 gun hastanede yattim. 2 buyuk serum ve 4-5 tane ilac yuttum sonra taburcu oldum sukur iyiyiz bebegimin kalp atışlarını duydum icim rahat etti ilk hamileliğim oldugu icin agrim falan da yoktu cok korktum.Ama binlerce kez şükür iyiyiz yarın kontrolüm var gene rabbim bu mübarek ramazan ayında bizlerin yardimcisi oldun kimseye evlat acisi vermesin saglikla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
Benimde 5 hafta 2 gün
Çok geçmiş olsun canım çok şükür kalp atışlarını duymuşsun içini ferah tut sakin kal olabildiğince dinlen inşallah güzel bir şekilde atlatısınız Mübarek ramazan ayı Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah biz şuan 16 haftalık olduk inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile
Doğrudur valla bnde suan bukdr olduguna bile inanamıyorum.Amin insallh rabbim sesimizi dualarımızı duysun. Şükürler olsun duydun inşallah yarin daha iyi oldugunu görüp duyarım.