Aynı Haftada olan hamiş buluşması

29 hafta 2 gün

1 Beğeni

Hoşbulduk canım​:blush:
Teşekkürler​:ribbon:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

32.haftaya giricez yarın​:smiling_face_with_three_hearts:

Bizde bebişimle 18+3 olduk :smiling_face_with_three_hearts:

14+0 haftayiz bizde :heart_eyes:

27+4 olduk bizde​:yum::heart_eyes:

17+3 den sesleniyorum benim gibi daha şimdiden geceleri nöbet tutan var mııı :cry: Gram uyuyamıyorum ya midem rahatsızlanıyor

34+6 :hibiscus::nazar_amulet::face_holding_back_tears::smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Zaman hızla geçiyor. Benim ömrümün baharı geliyor 🩵

1 Beğeni

34 haftaya bastik bizim bebis aceleci galiba kizlar dua edin erken gelmesin suyu sinirdaymiş :neutral_face:

1 Beğeni

33+6 prensesim :two_hearts:

Kusmak normal ama sizinki çok fazlaymış doktorunuza söylerseniz ilaç yazacaktır benim azdı ama istedim ilaç sevmediğim için o ayrı midemi bulandirdi tabi kullanmadım :joy: zaten sonuna gelmişim kusmalarım bitti

Yanında matara taşı lütfen daha sonra suçluluk duygusu peşini bırakmaz tehlikeye atmamani öneririm

Doktorun yazdığı bulantı ilaçlarıyla duruyorum zaten yoksa su bile içemiyordum ben :sweat_smile: aka Allahtan her geçen gün bi tık daha azalıyormuş gibi hissediyorum :palms_up_together:t2:

Aynen evde 1lt cam şişe ile geziyorum sayıyorum

Çok heyecanlıyım bende 9 + 5 günlüğüm​:smiling_face:

26+5 olduk oğlumla

En son bu uygulamayi silmem lazım demiştin gelmisşin tekrar :slightly_smiling_face: @Elif63

Evet geldim bi sıkıntı vardı ailevi sinirlendimm silmiştim şimdi buradayım tekrar 1 kere alışınca buraya bırakamıyor insan çok seviyorum arkadaşlarımıda

1 Beğeni

Bende 14+6:) ogrenemedim cinsiyetini siz erken ogrenmissiniz ne guzel