Aylık kombin önerisi

MaşAllah bal küpüne.Allah kem gözlerden korusun :palms_up_together:t2::blue_heart:

2 Beğeni

Maşallah küçük insan :blue_heart: @Cansu

1 Beğeni

Masallah buyudukce bi tatlis ve yemeli oluyoo​:nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Zerrinirrez @Hasen @FidanUğur @NURAN @Medisim teşekkür ederim kızlar :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Sizin aylık kombinler nasıl

11 Beğeni

Günayı kime benzetiyorlar @Cansu? Ben sana çok benzettim dee

2 Beğeni

Ay maşallah çok tatlı :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İlk başta babasi diyorlardı ama şimdi bana benzetiyorlar. Hatta günay benim bebekliğime de çok benziyor

8 Beğeni

Ayy maşallah gerçekten senin bebekliğinede çok benziyor :nazar_amulet: her bebek doğduğunda babasına benziyor bence bununla ilgili bir teori de babanın bebeği daha çok benimsemesi için deniliyor ama şu an bence tamamen sana benzemişş

2 Beğeni

Ay masallah​:nazar_amulet: Guneyi acilen yemek lazim bu ne yakisiklik tobbislig gonder bana isirayim canim cekti Allah nazarlardan korusun arkadasim :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::heart:

3 Beğeni

Maşallah Günay’a ya tam böyle senelik zamana gelmiş yanaklarini sıka sıka kolunu bacağını isira isira seveceksin ayy çok canicemi oldu ya ben biraz öyle sevmeyi seviyorum bı sağa yatırıp isirican bı sola yatırıp :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: maşallah sübhanallah rabbim nazardan korusun sağlıkla büyüt inşallah :blossom:

4 Beğeni

Teşekkür ederim bu teoriyi çok sevdim :star_struck::smiley::bouquet:

Tekrar teşekkür ederim kızlar :rose::heart:

2 Beğeni

@Cansu maşallah cansu :sparkling_heart:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :rose:

1 Beğeni

Oyy sarı civciv :heart_eyes::heart_eyes: maşallah çok tatlısınız​:nazar_amulet::nazar_amulet:

2 Beğeni

Maşallah canim Rabbim Nazarlardan Korusun Günay Bebeyi :smiling_face_with_three_hearts::blue_heart:

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim kızlar :innocent::rose::heart:

1 Beğeni

Bu sayfada cok güzel fotoğraf kombinleri var

2 Beğeni

@Cansu Maşallah benim tosbiğime :heart::heart_eyes:

1 Beğeni

Maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın minik prensi :blue_heart::baby:t2:

1 Beğeni