Aylık kombin önerisi

Merhaba Bebeklere aylık kombin yapıp fotoğraf çekiyorlar 23 günlük olduk. Her ay bebeĝimin fotoğrafını çekmek istiyorum. Kombin öneriniz var mı

Örneğin, sarı giydirip limon ile 1 yazıp fotoğraf cektikleri durum

5 Beğeni

Mevsimi olan meyve ve sebzelerden yapa bilirsin.Kıyafetde aynı renk olursa süper olur)

10 Beğeni

10 Beğeni

Dün yazmıştım doğum yapan annelerde görmedim diye) Neden acaba hevesmi yok,zamanmı yok diye düşündüm)

2 Beğeni

Hepsi çok tatlı

2 Beğeni

Hepsi çok güzelmiş :star_struck::star_struck: gözlerim bayram etti​:heart:

1 Beğeni

1 aylık fotoğrafını buraya senin için atıcam :heart_eyes::partying_face::star_struck::heart:

2 Beğeni

Beni çoook mutlu etmiş olursun.Bayılıyorum böyle konseptlere.:heart_eyes: 40 uçurdu yapacakmısın?

1 Beğeni

Kan sulandırıcı iğneleri keşke saklasaydın​:face_with_peeking_eye:Ben sakladım foto çekmek için.

1 Beğeni

Çok güzel olmuş ama kim uğraşacak bunla ya :joy: bide çarşaf hep yapış yapış olmuştur meyvelerden :rofl: kartlar oluyor ben onlardan almak istiyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

20 uçurduk 40 da uçurucaz. Keşke baby shower da adetten olsaydı :rofl::rofl:

2 Beğeni

Bunu çok düşündüm yine de attım :rofl:

Ben de küpler var ondan almayı düşünüyorum, yemin ederim karpuzlu fotoğrafı görünce aynı şeyi düşündüm​:joy:

2 Beğeni

Aynen küp de olabilir :smile: temiz iş :melting_face:

1 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Yenidoğan bebek giydirilmesi

Çarşafı yıkama makinasına atınca temizlenecek zaten ama o fotolar kalıcı:smiling_face:

4 Beğeni

5 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet:

Her ayın meyvesiyle yapabilirsin ya da bezlerle kinder süpriz yumurta nutelle gibi şeylerle yapabilirsin.

1 Beğeni

Özel takvimli çarşaf gibi şeyler satılıyor onlardan da alabilirsin

2 Beğeni