Ayakta Benek Benek Leke ve Kaşıntı

Kızlar sizde de oluyor mu bu ya kasintidan uyuyamıyorum çok tatlı kaşınıyor elim ayağım ya

Benek benek olmuş canım çok acıyor ne yapmam lazım​:pleading_face::pleading_face:

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Kaşıntı olmuştu ama benek benek değildi. Alerji mi oldun acaba ?

Aslinda benek benek ama gözükmüyor ne olmuş acaba ya nasıl anlicam teşekkür ederim

1 Beğeni

Bende bir iki kere oldu su toplar gibi benekler ama içi sulu değil sonra inanılmaz bir kaşıntı geliyor.

1 Beğeni

Evet benimde öyle nasıl geçti sizin

1 Beğeni

benimde sonuncu ayımdan başladı ayağında kaşıntılar ama benekler yok az kalsın elimle ayağmı yırtıp içini kaşıyasım var damarlarım fln​:rofl: Belki alerji yapmıştır yediğin birşey dokunmuşdur o yüzden benekler olmuş

1 Beğeni

Bi cildiyeye git bakalım

1 Beğeni

Olabilir benimde aynı şekilde parcalayasim. Var

2 Beğeni

Randevu yokki sağlık ocağına gitcem pazartesi

1 Beğeni

Valla bu kaşıntı insanı hamilelik ten sogutuyo resmen mahvoldu vücudum sanaha kadar uyku yok

1 Beğeni

Ben o gece boyunca uyuyamadım sürekli soğuk suya tutarak dindirdim kaşıntısını @Cansu.ylmz

1 Beğeni

Bende heryerimde yaşadım bunu alerji değildi neyden oldu bilmiyorum ama duşa girdim güzelce heryerimi keseledim sonra nemlendirin şuan azaldı

1 Beğeni

Sağlık ocağında randevu nasıl geçti

1 Beğeni

Şuan iyiyim geçti şükür o yüzden gitmedim,l​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Şu an uyuyamıyorum durumum bu. 4 gündür anlamsız deli gibi kaşınıyorum geceleri… cildiyeye mi yoksa kadın doğuma mı gitmeliyim acil yardım

1 Beğeni

@Ssbbhh Geçmiş olsun. Kadın doğuma gidin bence, ordan yönlendirme yaparlar gerekirse

1 Beğeni

Sağolun valla ağlayacağım kaşınmaktan

1 Beğeni