Kızlar sizde de oluyor mu bu ya kasintidan uyuyamıyorum çok tatlı kaşınıyor elim ayağım ya
Benek benek olmuş canım çok acıyor ne yapmam lazımGeçmiş olsun. Kaşıntı olmuştu ama benek benek değildi. Alerji mi oldun acaba ?
Aslinda benek benek ama gözükmüyor ne olmuş acaba ya nasıl anlicam teşekkür ederim
Bende bir iki kere oldu su toplar gibi benekler ama içi sulu değil sonra inanılmaz bir kaşıntı geliyor.
Evet benimde öyle nasıl geçti sizin
benimde sonuncu ayımdan başladı ayağında kaşıntılar ama benekler yok az kalsın elimle ayağmı yırtıp içini kaşıyasım var damarlarım fln Belki alerji yapmıştır yediğin birşey dokunmuşdur o yüzden benekler olmuş
Bi cildiyeye git bakalım
Olabilir benimde aynı şekilde parcalayasim. Var
Randevu yokki sağlık ocağına gitcem pazartesi
Valla bu kaşıntı insanı hamilelik ten sogutuyo resmen mahvoldu vücudum sanaha kadar uyku yok
Ben o gece boyunca uyuyamadım sürekli soğuk suya tutarak dindirdim kaşıntısını @Cansu.ylmz
Bende heryerimde yaşadım bunu alerji değildi neyden oldu bilmiyorum ama duşa girdim güzelce heryerimi keseledim sonra nemlendirin şuan azaldı
Sağlık ocağında randevu nasıl geçti
Şuan iyiyim geçti şükür o yüzden gitmedim,l
@Ssbbhh Geçmiş olsun. Kadın doğuma gidin bence, ordan yönlendirme yaparlar gerekirse
Sağolun valla ağlayacağım kaşınmaktan