Ayakkabı numarası

58 hamile başladım şimdi 66 kiloyum şu an.ayajlarimda ve ellerimde hafif çok az sişmeler hissediyorum.bugun int ayakkabı aldım ve olmadı. Sadece karın kısmı m kilo almiatir diye düşünmüştüm. Hamilelik bitince eski numaraya döner mi .gözle görünür bir büyüme yok çünkü şaşırdım kendimdeki değişikliğe .iade mk etsem ki üzülüyor um öyle iade etmeye de saticiya .sizinde mk böyle büyüyor ayakkabı numarası .

1 Beğeni

Boyum 1 .60 ,hamileyken 67 kiloya ulaştım,ayak numaram 38 di,hamileyken 40 olmuştu​:joy: ödemim çok vardı şişmiştim

Sonra geçti değil mk ne kadar zaman aldı duzlemesi

Doğum yaptığım gün ödem falan kalmadı inanırmısın,53 kiloya düştüm doğum yaptıktan sonra

Doğumdan 1 ay sonra fln geçiyor şişlikler

Yakslaik 14 kilo düştü demek moralim duzledi şu an :grimacing: 29 haftalığim ben 8 kilo aldım .bende sifirlarim galiba o zaman :rofl:

1 Beğeni

Benim 36.5 ya da 37 oluyordu ayağıma hamilelikte 39a kadar çıktı. 38.5’da sabitledi. 4 ay oldu ama 38.5 aşağısına inmedi. Benim gibi ayakkabıya çok para harcayan bir insan için durum çok kötü. Gözüm gibi baktığım en az 70 çift ayakkabımı giyemiyorum​:woman_facepalming:t2: