Ayakkabı numaranız büyüdü mü?

Hamilelik belirtilerinden biride ayak numarasının büyümesi. Sizde durum nedir kızlar?

2 Beğeni

İlkinde olmadı ama bu gebeliğimde büyümüş :tired_face: 37 numara giyerken geçen hafta 38 numara almak zorunda kaldık

2 Beğeni

İyi günlerde giyin​:blush::star_struck:
Galiba kalıpların da etkisi var. Annem 39 40 giyer dün 41 numara aldık
Ben terlik denedim. Havalar ısınıyor diye
Normalde de 39 40 giyiyorum 40 numara oldu
29+2 haftalık olduk
Biraz çok yürüyünce ayakalar hafif şişer. Tam o esnada ayakkabı seçimi yapılmalı

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush: Aslında öyle çok aşırı yürüyemiyorum, kalıp farkıdır belki diyorum ama her zamanki giydiğim kalıp ayakkabı da. Bu gebeliğimde çok ödem oluştu, onu fark ediyorum. El parmaklarımda da şişmeler var. Ya ayakkabı kalıbından ya ödemlerden :joy: Ahh şu bebek bir doğsaydı. Terlik ben de alacağım bu hafta ama nasıl bir terlik alabileceğime karar veremedim. Ne tarz bir terlik rahat olabilir ?

1 Beğeni

Hamilelerde en çok crocs terlik (hemşire terliği) görüyorum.
Ben hemşirelik yaparken orjinal ortopedik crocs terlik almıştım. Evin içinde giyiyorum.

3 yıl önce polaris terlik almıştım. Hala giyiyorum. Çok rahat. Ürün var mı diye interntte baktım ama en yakın ürünü bulabildim.
Benim ayaklarım kocaman olduğu için her terlik gitmiyor. Bu model ayagımın büyüklüğünü belli etmiyor.
Bu ürünün taban kısmı galiba ürün tabakası farklı benim ayağım çok terlediği için o tabaka koku yapıyor. Islandıĝında kuruması uzun sürüyor bu sebeple sağlıklı bulmuyorum
Şuan kullandığım terlikte terliğin taban kısmında o tabaka malzemesi yok
Tabakanın ismini bilmediğim için anlatmakta zorlandım.
Ortapedik terlik olması daha güzel olur ama her zaman imkan sağlanmıyor

1 Beğeni

Bende ayni numara 37 giyiyorum

2 Beğeni

Evet bu durum her kişi de farklı olabiliyor bazılarında doğuma kadar neredeyse hiç ödem olmazken bazıları eşinin ayakkabısını giyinecek duruma geliyor, neyise önümüz yaz sandalet terlik rahat rahat giyinip gezin​:blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

bende 37diydi şimdi de öyle büyümedi​:smile:

2 Beğeni

İlk gebelikte bende de öyleydi :joy::joy: Bunda ödem oluştu her yerimde :joy:

2 Beğeni

Belki de ben daha erken donemdeyim ama herhangi bir büyüme yok biraz da ödemle alakalı olduğu için ben de çok şükür hic ödem oluşmadı. Kilo da almadim :smiling_face: bir de tuz tüketimimi azalttım. İlla ki bazi anneler biliyordur ama yinelemekte fayda var. 5.aydan itibaren tuz tüketimini azaltın, bu sayede ilerde ödem de olmaz. Tabi bunun yanı sira bol bol su :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: 5 haftalık kahverengi lekeleme

Aynı ayakabıyı giyiyorum ama biraz sıkıyor,hamilelikte ayaklar falan şişdigi icin normal bişey

1 Beğeni

İlk kez bu gebeliğimde ayağım 1 numara büyüdü :roll_eyes:

2 Beğeni