Ayak yanması maf ediyo

Kizlar geceleri ayak yanmasından uyuyamiyorum varmı bu sorunu yaşayan soğuk suyla yıkıyorum olmuyor kolonya sürüyorum gene olmuyor uykularim mafnoldu 35+5 haftalikim bı çözüm bulamadim

Benim de gece gündüz ayaklarımın altında yanma var sanki ayaklarım fırına girip çıkmış gibi :smirk: Sanırım bi çözümü yok :thinking::smirk:

Sekerinize baktirdiniz mi annem seker hastasi o da der surekli ayaklarim yaniyor diye kisin bile corapsiz gezer cok ayaktamisiniz cok yurumelten ayakda durmaktan da olabilir tuzlu suda bekletin belki ise yarar

Genelde şeker yüksekliğinden gece ayak yanması oluşur

@Burcusevgi öncelikle vitamin değerlerinize, gebelik şekerine filan baktırmışmıydınız eğer bunlarla alakalı bir sıkıntı yoksa Hormonal değişimlerden kaynaklı bir durum ve maalesef pek çözümü yok, uygulayacağınız yöntemlerle sadece an’lık rahatlama yaşarsınız :roll_eyes: Pet şişeye su koyup dondurun ayaklarınızın altına koyun, kolonyayı buzdolabında bekletip kullanabilirsiniz, ayak altına nane veya mentol esanslı jellerden sürebilirsiniz.

Bende de aynı durum hormonal değişimden veya ödemden kaynaklı dedi doktor delircem artık ayağımı soğuk yerlerde serinletmeye çalışıyorum o soğuk yer bile ayağımın sıcağıyla soğukluğu gidiyor hemen haftaya şeker yüklemesi var sonuçlara göre değerlendircek doktor

1 Beğeni

Şekere falan hepsine baktırdım çok şükür hiçbirinde sıkıntı yok ama bende yürüyüş ve hareket çok var belkide o yuzden oluyodur buz sürüyorum iyice duvarlara vurasim geliyor ayaklarımı artık o derece

Şekerin yükselmiş olabilir canım

Sekerin yukselmis olabilir canim bende seker var surekli ayaklarimin alti yaniyor normalde corapsiz gezmeyen ben simdi yere bile basmaktan nefret ediyorum sicak geliyor yaniyor