Arkadaşlar selam
20 haftalık hamileyim fakat son 3-4 gündür inanılmaz düzeyde ayak tabanlarımda ağrı mevcut bunu benim gibi yaşayan var mı? Bir de ellerimde var ayaklarımda şişmeler başladı
Arkadaşlar selam
20 haftalık hamileyim fakat son 3-4 gündür inanılmaz düzeyde ayak tabanlarımda ağrı mevcut bunu benim gibi yaşayan var mı? Bir de ellerimde var ayaklarımda şişmeler başladı
Bende de ara ara oluyor yürümekte zorluk çekiyorum, 26. Haftamda da el ayak sismeleri başladı
Odem olusmus heralde doktoruna ulasma sansin varmi bi sorsan
Sismelerin olmasi icin biraz erken sanki bende 21. Haftadayim sukur yok oyle birsey cokmu tuzlu tukettin yada cokmu su ictin
Suyu elimden geldiğince bol tüketmeye çalışıyorum ama sanırım benim ki tuzdan dolayı böyle
Demekki bn de tek olmuyomuş 32 haftlk bnde de böyle bi sorun var ama sağ ayak tabanım tek bilmiyorum ki nıe Doktor’a soran olursa bana da deyin çünkü bn daha iki hafta sonra gıdıcm
Biraz internetten araştırdım orda yazan tek şey kilo alımı ve ödemden kaynaklı olarak yazıyor. Yine doktora soracak olursam haber veririm
@RyaGny merhaba kilo alımı ve artan relaksin hormonu, bağlarda gevşemeye neden olarak ayak ağrısına sebep olabilir.
buz kompresi uygulayabilirsiniz. Otururken ayaklarını yüksekte tutarak oturursanız rahatlatacaktır. Ayrıca ayak tabanını destekleyen ayakkabılar tercih etmelisiniz
Aynn dedigim gibi odem olmus cok tuzlu yrdiginden benimde ilk gebelikte oyleydi normal tukettigin tuz miktarini dusur canim
Doktoruna danis eger ulasabilirsen
Teşekkür ederim arkadaşlar bunların hepsini deneyimlicem
Gayet normal soda su sıvı şeyler tüket el uyuşması da olur ayak uyuşması bacak uyuşması.yanma şişme anne olmak kolay değil canım senin yaşadıklarını her hamile kadın yaşıyor
Elbette normaldir ama ilk annelik deneyimim olacağı için çok bilgili değilim
Benim de ilk hamileliğim birçok araştırma yaparsanız soru işaretlerinizi gidermiş olursunuz
Biraz relax ol tedirgin olma
Benim de ilk hamileliğim birçok araştırma yaparsanız soru işaretlerinizi gidermiş olursunuz
Ödemden dolayıdır. Bolca dinlenin ve duş alın. İyi gelecektir