Bendede son 1bucuk ayda olmuştu… ama benim doktorum aşırı su tüketmekten olduğunu söyledi… malum havalar çok sıcak. Zaten normalde de çok su içen biriyim. Mümkün mertebe suyu azalttım biraz rahatladım doğumdan sonra da geçti…
Bende tuzlu yiyince böyle kocaman oluyolar onun haricinde çok aşırı şişme olmuyor. Tuz gerçekten çok etkiliyor bence dikkatli tüketmekte fayda var.
Hanım hanımm şişliği bir kenara, 33 haftalık olmuşsun nasıl hâlâ böyle bakımlı süslü oluyorsunuz bravo
ben eğilip çorap giymeye üşeniyorum halhalını bile takmış bacım![]()
![]()
Aynen galiba şimdiye dek olmadi son 1 ay kala bekliyordum erken şiştim bu sefer insallah geçer birde sicaktan dolayı gündüzleri uyuyorum oda şişiyor mu bilmem
Ayyy çok tatlısınız saolun hiç güleceğim yoktu
Biraz süslüyum haklısınız gecen gun düğüne gtmstim o yuzden oje severim 50 adeten fazlasi vardr oje ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elimizden geldiğince kendimize bakıyoruz …
Bu bebiş kız mı her hamilelik farklı oluyor gerçi kızına erkeğine bakıp şişkinlik için yorum yapmamak lazım. Annem bende 8 kilo almış sadece onunda yarısını ben almışım zaten ama son aylarımda öyle ağırlaştım ki merdiveni yandaki demirleri tutup kendimi çekerek çıkıyordum diyo
babada sürekli tuzlu yeme der