Benim bugün gün boyu ayağımın altındaki çukur yer ağrıdı sanki gerilmiş gibi benim gibi olan yaşayan var mı ?
Ben daha 17. Haftadayım neden ağrıyo anlamadım çukur yer bide
Bende de ağrıyordu doktor kontrolünden önce ,doktora gittim ve nedenini sordum fazla kafaya takmışsın stres ve kendini kasmak kaslarını sinirlerini sıkıştırmış kendini rahat tut stresten üzüntüden uzak tut dedi kendini
Evet olabilir kendimi çok kasıyorum çünkü
Rahat ol lütfen , biliyorum birçok tanıdıktan duyuyosun elimizde değil stres kasılmak fakat takma kafaya lütfen
Bunun için yapabileceğim başka bişey var mı
Özür dilerim ama tam sorunu anlıyamadım
Doktor buz koymamı söledi bi kaç dk sonra buzu çekip masaj yapmamı söledi sabah akşam tekrarlıcakmışım
@Özlem4 relaksin hormonunun yükselmesi ve kilo artışı sebebiyle çoğu gebelikte yaşanılan bir durumdur. Germe egzersizleri yapabilirsiniz. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum açısından zengin besinler tüketin.Buz kompresi uygulayabilirsiniz.Kan akışı, ödemlerin toplanmaması ve ağrıların hafiflemesi açısından otururken mutlaka ayaklarınızı yüksekte tutun. Ayak tabanını destekleyen, yüksekliği 1 – 2 cm olan rahat ayakkabılar tercih edin.
Çok teşekkür ederim deniycem faydası olur umarım
Dualarım seninle olucak içini rahat tut lütfen
Çok teşekkür ederim eksik etme duanı
Olurmu öyle şey burda başlayan bir arkadaşlığımız var elbette dua edicem yanında olucam
Allah razı olsun gönlünden ne geçiyorsa rabbim sana nasip etsin inşallah hep dua edcem
Allahın duası senin eşin ve evlatlarının üzerinde olsun kardeşim
Amiinnn seninde inşallah
Bişey sorcam senin ayak ağrısı dışında başka bi sağlık sorunun var mıydı
Baldırlarım ağırlaştı, belimin sol tarafı ağrıyodu
Aynı bende de var işte o kışın daha çoktu şimdi o kadar değil
Mevsim değiştikçe bizlerde etkileniyoruz