Ayak ağrısı

Benim bugün gün boyu ayağımın altındaki çukur yer ağrıdı sanki gerilmiş gibi benim gibi olan yaşayan var mı ?

2 Beğeni

Ben daha 17. Haftadayım neden ağrıyo anlamadım çukur yer bide

1 Beğeni

Bende de ağrıyordu doktor kontrolünden önce ,doktora gittim ve nedenini sordum fazla kafaya takmışsın stres ve kendini kasmak kaslarını sinirlerini sıkıştırmış kendini rahat tut stresten üzüntüden uzak tut dedi kendini

Evet olabilir kendimi çok kasıyorum çünkü

Rahat ol lütfen , biliyorum birçok tanıdıktan duyuyosun elimizde değil stres kasılmak fakat takma kafaya lütfen

1 Beğeni

Bunun için yapabileceğim başka bişey var mı

Özür dilerim ama tam sorunu anlıyamadım

Doktor buz koymamı söledi bi kaç dk sonra buzu çekip masaj yapmamı söledi sabah akşam tekrarlıcakmışım

1 Beğeni

@Özlem4 relaksin hormonunun yükselmesi ve kilo artışı sebebiyle çoğu gebelikte yaşanılan bir durumdur. Germe egzersizleri yapabilirsiniz. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum açısından zengin besinler tüketin.Buz kompresi uygulayabilirsiniz.Kan akışı, ödemlerin toplanmaması ve ağrıların hafiflemesi açısından otururken mutlaka ayaklarınızı yüksekte tutun. Ayak tabanını destekleyen, yüksekliği 1 – 2 cm olan rahat ayakkabılar tercih edin.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim deniycem faydası olur umarım

Dualarım seninle olucak içini rahat tut lütfen :smiling_face:

Çok teşekkür ederim eksik etme duanı :kissing_heart::two_hearts:

Olurmu öyle şey burda başlayan bir arkadaşlığımız var elbette dua edicem yanında olucam

Allah razı olsun gönlünden ne geçiyorsa rabbim sana nasip etsin inşallah hep dua edcem

Allahın duası senin eşin ve evlatlarının üzerinde olsun kardeşim

Amiinnn seninde inşallah

1 Beğeni

Bişey sorcam senin ayak ağrısı dışında başka bi sağlık sorunun var mıydı

Baldırlarım ağırlaştı, belimin sol tarafı ağrıyodu

Aynı bende de var işte o kışın daha çoktu şimdi o kadar değil

Mevsim değiştikçe bizlerde etkileniyoruz