Kızlar reglime 5 gün kala ovulasyon testi yaptım ne çok silik nede çok koyu çıktı ama ikinci çizgi bariz belirdi o gün betaya baktirmaya gittim 1.20 çıktı şuan reglime 3 gün var tekrar yaptığımda yine çizgi beliriyor bilemiyorum çok kişi öğrenmiş böyle
Yani bunu da ilk defa duydum bi idrar testi yapın
Ovulasyon testi yumurtlama testidir. Zaten kitin içinde 5 adet bulunuyor. Hamilelik testi ile farklı. Sadece 7 gün öncesinden haber veren test var. Onu diyorsan ben o şekilde öğrenmiştim. Ama ovulasyon testi sizin yumurtladığınızı gösterir.
Ovulasyon testi yumurtlama dönemini tespit ediyor silik çift çizgi yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyor. Erken gebelik testi alırsanız daha doğru bir sonuç çıkar. Beta 1-5 arasında negatif sayılır. Betanız negatif çıkmış. 5in üstündeki değerler pozitif
Ovulasyon testi ile gebeliği öğrenme ne alaka anlamadım ovulasyon testi yumurtlama günün yakın olup olmadığını gösteriyor diye biliyorum ama bu testede gerek yok ki adetinizi takip edip hesaplarsaniz bagzi regli uygulamasında yumurtlama gununu gösteriyor ordan takip edebilirsiniz
Yumurtlamayı gösterdiğini biliyorum sadece bir çok formda gebelik testinden önce ovulasyon testi pozitifi gosteriyomus bir çok kadın bu şekilde öğrenmiş burdada vardır belki öğrenen die merak ettim ovulasyon testiyle HCG testi arasındaki farkı elbette biliyorum sadece okumlarim üzerine burda varmı yaşayan merak ettm
Aynı hormon değeri ile ölçüm yapılan testler. Ovulasyon testini kullandım. İlk denediğim zaman biliyordum yumurtlama olmadığını ama deneme yaptım. Bir kaç gün ard arda yapıp en sonunda iki çizgi olunca denemelerimiz başladı ve kısa süre içinde hatta şöyle tarih vereyim. 18 temmuz yumurtlama. 3 Ağustos gebeliğimi öğrenme şeklinde oldu.Okuduğunuz yorumlarıda anlıyorum muhtemelen çoktan hamile kalmış kadınlar yeni farketmişlerdir. Netice de aynı hormon 6 aylık oldum bile tecrübe ettiğim için paylaşmak istedim