Kizlar 28+5 im bugun biraz fazla agrilarim var avrupa yakasinda kadin dogum acili olan hastane hangisi cemil tascioglunda varmi acaba en yakin orasi bana bir gorunmek istiyorum acile. Kendi doktorum suan bu saatte yok çünkü ozel muayenehane olduğu için
Canım çamsakura ya git eğer imkanın varsa. Bakırköyde de var diye biliyorum. Haseki de Çapada Cerrahpaşa da böyle büyük hastaneler de vardır kesin eminim…
Cam sakura da var
Cerrahpasanin kadin dogumu yesilkoy de… samatyaya gitme sakın geri cevirirler. Muratkölük yerleskesinde kadın dogum acil var ve gayette guzel ilgileniyolar
Kendi doktorun özel muayenehane de olsa seni takip eden ve bunun icin ozel hizmet veren yer oldugu icin sırf senin icin bile olsa muayenehaneyi acmak zorunda bacım… gebelik bu nezaman ne olacagi bellimi hele ilerde dogum zamanlari yaklasinca misal bebeylen senetmi imzaliycan doktorun calisma saatleri icinde bide hafta ici gel diye
Teşekkürler kızlar cemil tascioglu na gittim akşam orda bakildi herhangi bir sorun yok denildi baş aşağı dönmüş bebiş ondan sanırım biraz fazla baski var. Vajinal muayene yapicaklardi izin vermedim karndan bakildi iyi denildi bebis nst baglandi sanci falanda cikmadi cok şükür
Evet canim oyle doktorum bunu bana soylemisti zaten ama ben cok aşırı bir agrim olmadigi icin haberdar etmedim. Dayanılması zor bir agri su gelmesi vs olsaydi zaten direk doktorumu arardım.