İstanbul avrupa yakasında özel hastane doğum için ve iyi bi doktor önerebilirmisiniz
Nerede ikamet ediyorsunuz @Gözdeünsal1 Bir de yardımcı olabilir miyiz @istanbul-anneleri
Ben Avcılar Hospital hastanesine gidiyorum doktor çok iyi sadece çok yoğun olduğu için biraz sıra beklemek zorunda kalıyorsun Op.dr.Nil Bilgen
Gaziosmanpaşa kadin sagligi merkezi ne gidiyorum çok memnunum doktorum ahmet vehbi koca
Okmeydanı tarafında oturuyorum
Keşke o tarafta olan doktor bilgim olsaydı, ben avrasya hastanesi çiğdem hanımda doğum yaptım kendisi gercekten iyi bir doktor
Aslında benim doktorum vardı ama klinik gibi biyerde bakıyodu ama kendisi doğum yapıcagım zaman yurt dışında olucagı için biraz canımı sıktı o yüzden iyi bi doktor bulmak bile çok zor hastane yorumları okuyorum herkes bişey söylüyo kötü yorumlar oluyo iyice kafaya takıyorum düşünmekten grip oldum resmen
Kafanıza takmayın lütfen ben ilk 2 ay başka bir doktorum vardı gerçekten başarılıydı ancak hastaneden ayrılınca başka doktora başladım oda doğum için beni başka doktora yönlendirdi çok tedirgindim ilk başta ve bunların hepsi daha 2-3 hafta önce yaşanan şeyler boşuna strese girmişim dedim doğum yaptığım doktor çiğdem hanimdi çok tatlı birisi olduğunu muayene gidince anladım endişe etmeyin siz ve bebeğiniz için en doğru doktoru bulacağınıza eminim
İnş bende güler yüzlü bi doktora denk gelirim
inşallah