Avcılar Medicana hastanesi doktor arzu hanım hakkında ne düşünüyorsunuz

Şuan 7haftalık gebeyim 4doktor gezdim ama hepsi farklı konuşuyor kese etrafında yoğun kanama var iki gün önce beneğin kalbini duydum bugün başka doktora gittimde bebek yok kese sadece dedi ne yapcam bilmiyorum biran önce gitmem lazım avcılardayım bana yakın tek yer burası sizce nasıl bir doktor

Alttan muane edildi mi

Söylediğiniz doktoru hiç bilmiyorum ama başlarda aynı sorunu bende yaşadım en baştan beri de aynı doktora gidiyorum beylikdüzü acıbadem tıp merkezinde selda atar akal doktorum kesinlikle tavsiye ederim gitme imkanınız varsa

Canım arkadaşımın doktoruydu çok memnundu çok ilgili bir doktor tavsiye ederim yani ben orada Faruk Onur başeğimize gidiyordum ama o da yurt dışına gitti burada değil şimdi Arzu hanım’ı çok öneriyorlar ve arkadaşın da oraya gitti çok memnun kaldı doğumunda o gerçekleştirdi çok ilgili çok alakalı böyle her şeyi anlatan değerlendiren bir bayan yani iyi ben eğer hospital’da doğum yapmasaydım oraya düşünüyordum ve o doktora düşünüyordum şahsen

1 Beğeni

Faruk beyde ben doğum yaptım onun gibisini de daha bulamadım bakalım randevu alıcam umarım gönlüme göre olur teşekkür ederim

1 Beğeni

Hayır bakmadılar devlete gitmiştim asistan zaten kese bile görmedi ben sinirlenince doktor geldi baktı belki bizim cihaz eski model ondan olabilir üç gün sonra tekrar gel dedi

Faruk bey 10 numara bı doktordu iki doğumumu o yaptı onun gibi doktor bulmak zor benim için ama Arzu hanım da iyi arkadaşlarım çok memnundu ilgili

1 Beğeni