Avcılar hospital siz
Şaka bende oraya gidiyorum Dr.Nil Bilgen e
Aaaa bende Selda atar akala gidiyorum
O nasıl ilgili mi bu iki aydır çok ilgisiz gibi ben sormadikca hiç bir şey söylemiyor
Selda hanım çok tatlı yani ben çok sevdim Nil hanım aşırı yoğun olduğu için istemedim Selda hanıma ben mesela ne sorsam kadın cevaplıyor ve o da beni çok bilgilendiriyor
Bilmiyorum ya herkes onu önerdi gittim ilk başlarda çok ilgili iyiydi bu iki aydır ya 33+3 günlük olduk ilaç yazdı çıktım su hafta veya bu hafta gel demedi onu geçtim nst ile ilgili hiç bir şey söylemedi sizin muayene ücreti ne kadar
800 TL Selda hanım çok tatlı sizde maşallah sona gelmişsiniz ne güzel darısı başıma
Benimki 1000 TL şimdi degissem olmaz bilmiyorum valla
Aaa doktora göre fiyat mi değişiyor acaba ya da ben 3 hafta önce gittim diye mi şaşırdım
Fiyatlar güncellenmiş geçen ay gittim 895 TL bu ay 995 TL olmuş
Ay acaba doğum ne kadar olacak biz sormuştuk 11 bin normal 13 bin sezeryan ama güncel değil fiyatlar demişlerdi
Ne zaman sordun ben daha cesaret edemedim
3 hafta önce orda pınar hanım varmış o ücretler hakkında bilgi veriyor
Ben gittim artık doğuma giderim sen ne zaman gidiceksin bı öğren yaz buray bari
Ben bu cuma kontrole gidicem ya şimdi geçen cuma ben sancılarım sebebiyle doğa var ya ona gittim evime yakın diye ordaki Dr da işte düşük riskin var plesanta aşağıda dedi ama benim kendi doktorum hiç böyle bi şeyden bahsetmedi cuma onuda sorcam bı problem varsa söylemesi lazım ki önlem alalım
Burda dogum fiyatı cok iyiymiş ya silivride 25 milyar dediler
Aynen canım inşallah yoktur hiç bir problem senin kaç haftalık
Yok daha netleşmedi ki bende 25 bekliyor yeni güncel fiyatı
Amin inşallah yoktur ya ben daha 10+3 oldum
Oy daha minnak