Annelerim hangi ateş ölçer markasını kullanıyorsunuz memnun musunuz ben almak istiyorum ama karar veremedim? Piyasada bir çok marka var
Braun ThermoScan 7+ var arkadaşım kullandı ondan biliyorum aşırı memnun. Gece moduda var hem. Bende şimdi ondan aldım kesinlikle tavsiye ederim
Şimdi gördüm araştırdım canım ama fiyat olarak biraz fazla gibi geldi bana internette 3500 tl yazıyor. Hani o kadar para vermeye gerek var mı ateş ölçer için ona emin olamadım
Hepsi burada da 2800 şu an canım. Yinede yüksek tabii ama uzun yıllar kullanılıyor diye bana mantıklı geldi. Yinede bütçen için en uygun olanı seç tabii ama önerim kulak içi ölçenlerden alman, en doğru sonucu onlar veriyor
Braun ‘un bir başka modelini kullanıyorum ben fiyatı daha uygun ama gece modu yok yani ışığı ama yinede ateş derecelerine göre ses çıkıyor örneğin 38ve ustuyse 3kere bipliyor ben çok memnunum fiyatida 1400civari falan şuan
Merhaba, Braun thermoscan 6520 kulak içi ateş ölçer kullanıyorum bebeğim 10 aylık bu arada..Ateş ölçeri buradaki yorumlara ve araştırmalarima göre guvenip aldım ama son zamanlarda sorun yaşıyorum, şöyle ki 1 derece hep fazla ölçüyor, bebeğim hastalandığında hastaneye ateş ölçeri de goturmustum doktor sizin gibi bu ateş olcerden kullanan bir kaç aile daha gelmisti, cihazınız fazla ölçüyor dikkat edin dedi, gerçekten de öyle ve acilde her zaman bebeğime alından ateş olcerle bakılıyor şuan bende alından temassiz ateş ölçer arayışındayim, bebeklerde 38 üstü hatta 38.5 ateş sayılıyor, 1 derece fazla olcmesi bu yüzden çok fazla sorun teşkil ediyor demek .Çocuk doktorumuzda alindani tavsiye etti, gittiğiniz hastanede çocuk doktoruna sorun siz hangisini baz aldiklarini böylece daha sağlıklı bir alışveriş yapmış olursunuz
Ben temassız Ateş ölçer nimomed kullanıyorum doğru ölçüm yapıyor ve koltuk altı kullanıyorum zaten en doğru sonucu koltuk altı veriyor genelde doktorumuzda koltuk altı önermişti
Teşekkür ederim araştıracağım muhakkak
Kızlar bende fiyat olarak daha uygun bütçeye hitap etsin diye araştırma yaptım jumper alından ve kulaktan ölçüm yapan bi ateş ölçer buldum. Modeline göre 700-1500 arasında değişiyor fiyatı. Değerlendirmeler de güzel. Araştırabilirsiniz
Koltuk altı var ama ben alından istiyorum canım aslında