9 gün sonra sezeryan olacağım astım hastasıyım ama genel anestezi ile ameliyat olmak istiyorum sizce sakıncalı mı
Merhaba @Zarin hoşgeldiniz sanırım doğuma yakın anestezi uzmanı ile görüşmelisiniz
Merhaba tamam teşekkür ederim
Bir uzmana danışmanızda fayda var
Aramıza hoşgeldin @Zarin
Gebeliğin hayırlı olsun
Hastalığınız için geçmiş olsun, doğum öncesinde doktorunuz sizi anestezi uzmanına yönlendirecektir. Anestezi uzmanının yönlendirmesine göre hareket edilir. Benim annem de astım hastasıydı ve doğumlarını bu şekilde yaptı hep
Bende astim hastasiyim ve sezeryanla dogum yaptim hic bir sıkıntı yasamadim canim ama tabiki buna en iyi karari verecek olan dr un .astimin hangi boyutta surekli ilac kullaniyormusun bunun degerlendirmesini dr un ve anestezi uzmani yapicak .bana anestezi uzmani lokal aneztezi yapalim daha iyi olur dedi ben korktugum icin istememistim digum oncesi ilaclarimi aldim hastaneye oyle gitmiştim genel anaztezi ile sezeryanim gerceklesti sagsaglim
Canim bende de astım var bende 5. Sezeryanimi olacağım inan narkoz da aldım belden de uyustum en güzeli belden uyusturulup yapmak yine de doktoruna sor tabi astım bende sonradan çıktı ama narkozu atmak çok zor bence