Aslan ismi

Eşim bebeğin adını aslan koymak istiyor. Doğuluyuz herkes olumsuz karşıladı. Sizce nasıl bir isim ? Ve yanına ikinci isim olarak ne önerirsiniz ?

3 Beğeni

Aramıza hoş geldin canım :smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğin hayırlı olsun 🫶🏻

Aslan tek başına çok güzel bence

1 Beğeni

Ben karadenizliyim ama baran koyucaz bizimkilerde çok sacma yorumlar yapti sulale olarak falan ama kimseyi takmicaz bu dogulu batili falan cok sacma geliyo bana ya

2 Beğeni

Aslan polat yiğenimin adı belki fikir olur sana da güzel duruyor bence

1 Beğeni

Alp Aslan

2 Beğeni

Merhaba, benim eşim de Aslan koymak istiyor. Kaan Aslan diye düşünüyoruz şu anlik bakalım. Taraftar, takım muhabbettinden düşünmüyor kesinlikle. Sadece Aslan isminin farkli bir ağırlığı ve havasi var gibi.

1 Beğeni

Bence çok güzel bir isim bende düşünüyordum ama eşim istemedi :rofl: çok havalı ve erkeksi bir isim bence kimseyi takmayın

1 Beğeni

Oğlum olsaydı asil Aslan olacaktı bence çok hoş bir isim ama kızımız oldu Asel koyduk

1 Beğeni

Benimde oğlumun adı çağın Aslan olucak inşallah

1 Beğeni

Evet. Yani böyle büyüdüğünde az kızdığında vurgulayarak Assslaannnn deme düşüncesi bile kulağa hoş geliyor bence :blush:

2 Beğeni

Ben hayvan ismi koymazdım herkesin düşüncesi farklı tabi mesela aslan pars demir pamuk vs bana saçma geliyor

2 Beğeni

Sahabe efendilerimizden Hz Ali ye Allah’ın aslanı derlerdi ve Hz Hamza kendine korkusuzlugunu anatmak için ben Allah’ın aslanıyim derdi… bu sebeple bu tarz isimlerin hayvanı değil de gücü ve korkusuzlugu anımsatıyor bana… ben bu tarz isimleri çok seviyorum… Aslan Mert olabilir bence.

2 Beğeni

Bende bebegimin adini YİĞİT ASLAN koyucam inşallah :blue_heart::blue_heart::nazar_amulet:

1 Beğeni

Canım merhaba baran ismi için sadece bir animizi anlatmak istedim anlamı yağmur berraklik temizlik ulu ve yüksek demek ama bir diğer anlamıda fasülye uzum vb. Çubuğu için açılan çukur demek benim kız kardeşimde baran koymuştu oğlunun ismini bu inşaatlarda direkler için açılan çukurlar varya oynarken oraya düştü ne yazık ki kurtaramadilar kesinlikle o onun kaderiydi belki ismiyle hiç alakasida olmayabilir biz sonradan isminin bu manasinida öğrenince çok şaşırmıştık bende şimdi erkek evlat bekliyorum Allah’ın izniyle o yüzden her gördüğüm ismi etraflıca araştırıp anlamlarını inceliyorum

1 Beğeni

Yaaa çok üzüldüm … ben bu anlamini bilmiyodum yagmur ve bereket anlaminda gordgumz icin cok begenmistik bizde … tekrar bi arastrma yapicam cok tsk ederim uyardgn icin

1 Beğeni

Yiğit Aslan olabilir

1 Beğeni

Bende o ismi verecegim bebegime

Evet bizde hep öyle biliyorduk sonradan detaylıca araştırınca gördük Allah razı olsun bu arada canimm :rose:

Çevremde baran isimli 2 tanıdığım var biri bu sene üniversiteye başlıyıcak gayet oz guvenliler hatta

1 Beğeni

Evet o kişikin kaderiymiş ona baglamamak gerekır jizimde oglumun sınıfında baran var cok calıskan

1 Beğeni