Şuan 8+4 üm çok fazla uykum var ve sürekli uyumak istiyorum sizce bu normal mi? Uyanmak istemiyorum gibi birşey
Bulantı ilacı kulaniyormusunuz
Bende öyleydim gün içinde uyumadan geçmezdi günüm
Bu günlerinin tadını çıkar çocuk olunca uyumak yok bende 30. Haftamdayim gece on kere kalkıyorum
Ben 15 haftalığım daha yeni yeni geçiyor uyuma isteğim hormonlardan dolayı uykuya meyil artıyor
Bulantım var ama hayır kullanmıyorum doğal yollar deniyorum
Valla normalde böyle gün içinde uyku aramazdım umarımlerlen zamanda geçer geç saatlere kadar oturmak daha çok bana göre bide son Bi kaç gündür de ne yiyip içersem hemen lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorum olduk olmadık anlarda çok sıkıntı
Değerini bil canım sonra uyuyamıyorum uyumak istiyorum diye üzülebilirsin ben şuan gece sıcakların da etkisiyle uyuyamıyorum ağlıyorum resmen
Valla bende kendimi bildim bileli erken uyuyan biri değilim tabi sonra öğlene kadar uyuyorum orası ayrı haha tabi bebekten sonra bu imkansız olacak gibi
Bebek olmadan da zorlaşıyor malesef bu durum moralini bozmak istemem ama zorlaşıyor malesef o yüzden uyuyabildiğin kadar uyu bebeğinin de buna ihtiyacı var
Normal canım doğuma 2 ay kaldı hayla uykum var bıraksalar akşama kadar uyurum enerji sıfır olanı da bebiş emiyor bazen kolumu kaldıracak Halim kalmıyor ben ki yerinde durmayan biri şimdi otursam yoruluyorum
Ayy valla bende öyle bakalım ben de tam bir gece kuşuyum umarım bebeğim öyle olmaz da babasına çeker
Umarım benim uyku düzenimi almaz bebeğim yoksa öyle çok daha sıkıntı olur ya
Olur canım gece uyumazsan bebeğin de doğunca aynı oluyor görümcemin kızı da aynı gece ayakta zor alıştırdı gündüz uyuyor gece kızın başını bekliyordu
Hadi ya yandım ben o zaman umarım öyle olmaz
Ben şuan bile uyanıyorum
Hazırlıklı olalım karnımızda yerinde durmayan bebişler çikinca kim bilir neler yapacaklar bi karış boylarıyla
Evet gerçekten çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım
Valla ben 8ci aya kadar öyleydim sürekli bir uyku hali, dayanamıyordum resmen uyuyuveriyordum, şimdi finale doğru geldik artık normalleşti uyku saatlerim
Kızım kimi daha çok benzeyecek onu merak ediyorum ben ama doğum korkusu da var