Kızlar biraz yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum. Eşim çok aşırı kıskanç. Daha doğrusu kıskançlıktan ziyade güven problemi olan birisi. Daha önce uzun ilişkisinde en yakın arkadaşıyla aldatılmış. Tanışalı 2 sene oldu, aslında en başından beri vardı ve geçici bir şey olduğunu düşündüm hep ama artık çok zorluyor beni
Bugün karşı komşuma tatlı vermek istedim. Hatta zilini çalmadan önce eşime de sordum acaba iftardan sonra mı şimdi mi versem diye. Bence şimdi ver iftarda yerler dedi. İftara da 10 dakika vardı. Normalde arayıp öyle zillerini çalardım ama mutfaktadır diye düşünüp direk zillerini çaldım ve eşi açtı. Eşine verdim tatlıyı. Eve tekrar döndüğümde kıyamet koptu. Ben bunu ayarlamışım, onunla aramda birşey varmış, pijamamı mı göstermek istemişim falan filan. Bu ilk de değil ve son da olmayacak biliyorum ki. Daha dün gece tartışmıştık. bana geceleri başkasıyla konuşup konuşmadığımı sordu. Sonra çok pişman oluyot ama iş işten geçmiş oluyor. Saatlerdir ağlıyorum iftar bile edemedim adam akıllı. Bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum annesiyle konuşuyorum bu konuyu genellikle o da kızıyor eşime ama hiçbirşey değişmiyor. Bu huyu dışında genel olarak çok iyiyiz birbirimize anlayışlıyız çocuk gibiyiz evin içinde çok seviyorum onu ama gücüm bitiyor artık
Napacağım bilmiyorum çok bunalmış hissediyorum eve sığamıyorum. Alttan alsam çok üste çıkıyor, kavga etsem iyice birbirimize giriyoruz, bağrış çağrış derken komşular polis çağıracak diye korkuyorum . Nasıl davranmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor? Nasıl geçer bu durum artık bitsin istiyorum.
Bu bildiğin paranoya… çok dikkatli ol… eşimin bir arkadaşı en son intihar etmişti… seni korkutmak istemem ama ciddi ve acil tedavi alması lazım. Aslında sana değil kendine güvenmiyor. Yetersiz kalma ve bırakıp gideceğin korkusu yaşıyor. Buda onu öfkelendiriyor…
Karşılıklı sohbet edebilirsanız ne kadar sevdiginizi kaygı endişenizi bebeğiniz olacağını ona huzurlu bir ortam sağlamak için birlikte gitmek istediğini teklif et
Bi kahve yap sakince tane tane konuşmaya çalış bizim için çabalıyorum de ailemiz büyüyor bebeğimiz de geliyor diye anlatırsan seni anlayacak diye düşünüyorum
@Gul1 Allah yardımcınız olsun çok sıkıntılı bir durum gerçekten acilen tedavi olmalı başka yolu yok bu durumun, sakinliğinizi koruyarak oturup endişelerinizi düşüncelerinizi vs. anlatın, bir an önce düzelir bu durum inşaAllah
Yaşadıklarından dolayı size bunu yaşatmaya hakkı yokki eski arkadaşı öyle yaptı diye neden hıncını sizden çıkarıyor. Nerde sevgi nerde saygı. Bide hamile halinizle sizi ve bebeğinizi üzüyor. Başka bişey yüzünden tartissaniz amenna ama kendi kafasinda kurup geluyor sonra size çatıyor akıl sağlığı yerinde olan biri bunu yapmaz. Normal bir kıskançlık değil. Allah hidayet versin. Tedavi olmalı en iyisi
Bu şükredilecek bi şey değil sizde sesinizi çıkarın bu bi çeşit hastalık yarın bi gün sizin başka adamla konuştuğunuzu düşünüp size zarar vermeyeceği nerden belli yada arladaşımıza şükredilecek bi şey değil
Bu normal bir durum degil canim sen uyumlu olmaya sessiz kalmaya calistikca o asla tedaviyi kabul etmez .Allah korusun hamilesin kavga ederken sana veya bebegine bir sey olabilir.Çocugunuda mi dusunmuyor .Hamile olmasan biraz uzaklaş anlasin diyecegim ama…Kendine cok diklat et canim bu sekilde davranan bir insan hele ki kizi olursa ona da ayni kisitlamayi yapabilir .Mutlaka tedavi olmali.