Erkek bebek anneleri bebeğim 1 ay 4 günlük ve aşırı gazlı ve sürekli ağlıyo bu gazının geçmesi için bi öneriniz var mı rica etsem
Acı elma yağı ile ayak altina ve karnina birer damla damlatip masaj yapmak benm oglumda cok ise yaramsti smdi bebegm dogunca yine kullancm inşaallah hemen gaz çıkarıyordu.
Aguline bitkisel gaz damlasi hem rahatlatr hem uyutr kullms biri olarak önerim
Biz acillik olurduk gaz damlasida fayda etmezdi hastanede bi yasli teyze demisti gaz sancisi tutunca besige degil battaniyeye koyup sallayin ozaman susup.uyur diye gercekdende oyle yapiyoduk uykuya dalmak uzereyken besigine alip sallamaya devam ediyoduk tabi 10 sene once bu suan neler iyi geliyo bilmiyorum canim sallamaya karsi olan annelerde var
Sab simplex biogaia nurse denedim canım fayda etmedi benimki aşırı gazlı huzursuzdu . Metsil aldım her damlacık her bebekte fayda etmiyormuş kimisi de daha çok sancı yapıyor diyor ama bize metsil sakinleştirdi bence . Ayaklarını karnını hep sıcak tut. İncia bebek yağı ile masaj yap çok iyi rahatlatıyor sabah daha etkili çok güzel uykuya dalıyor . Ve ağrısı gelince ben ayağımda sallıyorum valla ancak öyle sakinleşiyor. Kucagıma alıp diz çöker gibi kalkıp oturur gibi yapıyorum o da sakinleştiriyor . Kiraz çekirdekli kemer de aldım o da fayda ediyor . Karnına müslin örtüyle arada ılık bez koyup rahatlatabilirsin . Doktora gittiğimzfe de 3 aya kadar çekersin gibisine konuştu . Bi kaç gündür de birinin önerisi ile asla gazını çıkarmadan yatırmıyorum . Gece uyuyakaldı diye yatırıp bırakıyordum arkadaş uyusa da yarım saat dene mutlaka emzirdikten sonra gazını çıkar bağırsaklara iner ddi 2 gündür muylaka çıkarıyorum rahatladı gerçekten. Emzirdikten sonra zaten yarım saat kucakta tutmak belini sıvazlamak bebeği de rahatlatıyor sütü de kolay sindiriyor gibime geldi .
@Aycan1 merhaba #mucizebebek uygulamasını kullanıyor musun orada tecrübeli annelerimiz yardımcı olacaktır.
Tane kimyon u çay gibi demleyip icebilirsin canım bir de duplac diye bir ilaç var onu ictiginde bebeğin daha rahatlar, ayrıca kendin yediğine ictigine dikkat etmen gerekir gaz senden kaynaklı olabilir mama içiyorsa mamadan kaynaklı olabilir
evet kullanıyorum fakat forum sayfasına giriş yapamıyorum hata veriyor
yok mama değil ama silikon meme ile emiyor silikon memeden hava alıyor ne yapacağımı şaşırdım
Uclarin hicmi cikmadi belki cikmistir kendi memeni dene vermeyi biraz ugras canim.silikon ucta yapar aynen
uçlarım çok az çıktı ama alamıyo şimdi önce silikon meme ile vakumlatıyorum iyice çıkınca silikon memeyi çıkarıyorum zorla kendi göğüsümü alıyo ama şimdi gazdan dolayı hiç bir şekilde ememiyo çok ağlıyo morarıyo zor sakinleştiriyorum gaz masajı denedim izin vermiyo metsil verdim çok faydasını göremedim.
Bendekide biraz hafif alerji yapti yanaklarina bende biraktim ama cikarttiriyordu istersen atayim bitkiselmis bendekide emziriyorsunya yediklerine dikkattet
Lütfen çok sevinirim rica etsem atar mısın
6 damla demislerdi ama 3 damlada kafiydi demersin en azindan ama cikartiyordu bizim yuzunde biraz isilik gibi bisey yapti kestim vermiyorum bu zaten bitkisslmis @Aycan1
çok teşekkür ederim .
İşe yaramadı mı bunsizde
Gazini cikarttiriyordu ama yuzunde alerji gibi isilik gibi biseyler cikti biraktim sadece yuzunfe ama bu zaten bitkissel ilac degil
Zararlı mı yani
Benim bebeğim gece gazını hiç çıkaramıyo Emiyo memede uyuyo ne kadar gazını çıkartmaya çalışsamda gece hiç çıkaramıyo