Kizlar son durumum yarin belli olucak. Aşılama yaptiran ve tutan varmi.surec nasil ilerliyor.bilgi verirmisiniz?doktorum bu ay da olmazsa catlatma ignesiyle asilama yapalim dedi
Umarım güzel haberler alırsınız
Amin inşallah
Insallah olumlu sonuc alırsınız, bende bir kere yaptirmistim fakat asilana surecinde zaten berilen ignelerin arasinda catlatma ignesi oluyor zaten sizin yontemi farkli galiba
Aşılamanın basarı oranı %20 dir yani dogal gebelik ile aynı. Şayet eşli olarak herhangi bir infertilite sebebi yoksa gebelik olusabilir. Aşılama sürecinde yumurtalarınızı büyütmek icin düşük dojda iğne yada hap kullanacaksınız belli aralıklarla yumurta buyuklugune bakmak icin dr muayene ye cagıracak sizi. Yumurta istenilen buyukluge erisince çatlatma iğnesi olacaksınız. Size aşılama işleminin yapılacağı tarihi ve saati soyleyecekler. O gün eşiniz en az üç günlük sperm perhizinde olmalı ki spermlerin sayısı ve kalitesi artmış olsun. Eşinizden alınan spermler yıkama işlemine tabi tutulacak. Yıkanan spermler size özel bir şırınga ile transfer edilecek. Aşılama işlemi agrısız kolay bir iilem normal vajinal muayeneden farksızdır. İşlemi devlete mi yaptırıyorsunuz? Devlette ise üç aşılama sonrası bazılarında şart ikidir. Olumsuz olursa tüp bebek raporu cıkartabiliyorsunuz. Bu raporla ilaclarınızı daha uyguna alma sansınız oluyor. Bazı özel tüp bebek merkezleride tüp bebek raporlu hastalara ayrıca indirim saglıyor. İns guzel sonuclar alırsınız.
Hicbir fikrim yokki
Cok tesekkur ederim.doktorum da asilama asamasini bu sekilde anlatti evet.ama o tupbebek ve indirim konusuna hakim degildim.cok trsekkur ederim ilginize.selam ve dua ile.
Rica ederim, dediğim gibi aşılama işlemini devlet veya arastırma hastanelerinde yaptırırsanız rapor cıkar, diğer türlü özeldeki raporları kabul etmiyorlar.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, umarım sonuç istediğiniz gibi olur
Teşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu
Insallah allah razı olsun.
Cok tesekkur ederim ilginize.ozelde yaptırıyorum.dun asilamami oldum 2 tane olgunlasti yumurta 20mm catlatma ignesi ve 36vsaat snrasi asilama gerçekleşti.simdi dinleniyorum.ara ara sanci agri ve bulanti oluyor kasikkarimda agri var.proestan fitil kullaniyorum.hayirlisi allahtan.doktor umitli bir kiz bi erkek olsun insallah diolar ama bakalim.yinede korkuyorum tabiki.bundan once 2 dusugum var biri kimyasal.digeri kanda sifir ultrasonda kese vardi
Umarım tutar canım iki kez aşılama deneyen biri olarak
İnşallah. Allah büyük canım.dua eder dua beklerim.