Aşılama sonrası sancı neden olur?

Selam kizlar.ben 12 haziranda asilama oldum 2 adet 19 ve 20 mm buyuklugunde yumurtam olustu doktora umit varmi diye srdum tabiki war dedi.bunun yani sira ozel bi ilac kullaniyorum hwm folik asit hemde seker duzenleyici.progestan fitil kullaniyorum sabah aksam.dun kaset test yaptım.yok denicek kadar silik hatta gorunmuyor.carsamba günü kan vericem.doktorum ve hastanem ozel.ve ilgililer.bayramin 3 ve 4 . Gunu com sancim oldu sonra duzeldi.simdi dunden beri yine sancim var belim ve sirtimda kasiklarimda.sizce neden olabilir.bebegim benimlemidir.birde belki ikiz bile olabilirmis sordugumda.cunku yumurta mm leri ve yakinliklari cok yakin.erken gebelik testi yapmadim.kaset yaptim dün.yardimlarinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum.selam ve dua ile.

Lutfen destek verin sizde.yorum bekliyorum.

1 Beğeni

Bugun 12 gun olmus varsa cikar zaten test yapin. Yasadiginiz regl sancisi xa olabilir bebek tutunmasi falan da veya kist olusmus olabilir de. Test yapin duruma gore doktorunuzla iletisime gecin

1 Beğeni

Erken gebelik testi yaptim aksam saatlerinde.hayalet cizgi oldu uzun sure suren arar ara duran bi sancim war.eger hasta olmazsam yarindan sonra kan tahlilim war.hayirlisi .cok ugrasmistik.birde ozel baya külfetli oldu.ve ayrica ozel asi oldum tutunmasi icin.napicami bilmiorum

1 Beğeni

Test yaptınız mı hayırlı haberler vardır ins

1 Beğeni

Malesef yok kan verdim. :frowning:

Hakkınızda hayırlısı olsun ins bi supriz olur spontan gebelik olusur. Bazen asılama tedavilerinden sonra olabiliyor yumurtalık uyarıldıgı icin. Peki yeniden asılama mı dusunuyorsunuz?