Kaçıncı haftadan itibaren aşermeye başladınız?
Aramıza hoşgeldin @Elif-94
- aydan başlamıştı bende
Bende hala aşerme yok normalde hamile değilken televizyonda bişey yerkem gördem bende sipariş veriyorsum yiyordum ama hamile kalımca hiç yok.
- Haftamdayim daha pek bi aşerme yaşamadım. Ben de artık asermek istiyorum
İlla ki aşerirsiniz diye düşünüyorum
İnşallah
Uygulamanın alt kısmında ‘Araçlar’ bölümünde ‘Bugün Ne Aşersem ?’ butonu var. Aşermek için ordan yardım alabilirsiniz
Bana fayda etmiyor o @NURAN
Bana da fayda etmiyor çünkü zaten canım hep bir şeyler çekiyor @Glsh887
1 ayimın tamamından bir kaç sonra aşerdim galiba kucuk kucuk @Elif-94
Aslında aşerme diye bişey olmadığı kadınların psikolojik olarak bişeylerin canının istediğini duydum şaşırdım düşününce mantıklı geldimesela YouTube shortsdn sürekli yemek videosu izliyorum hiç canım istemiyor bunu duymadan önce hamileliğimi öğrendiğim ilk gün anneme 4 tane şey saymıştım canım istiyor diye
Evet ben notmaldede aşeren biriyim fena halde.o yüzden 1 ayimin tamaminda aserdigimde annem kesin sen de normal aserme bu dedi .
Hic gulecegim yoktu @Tatlıheyecanım_3012
Teşekkür ederim guldurdugun icin.
Hastayim fena sizden uzak,o yuzden keyfim yok.
Hamile bile değilken eltime bi yemek videosu attım dedi sen aş mı eriyon yoo dedim valla annem seni görse bu kesin aşeriyo der yok mu belirti demişti şimdi bunu öğrendim yaa bende tık yok bi yönden iyi de aslında en azından gereksiz kilo almıyorum zaten dombiliyim
İlginç bir şekilde ben de aşermiyorum hamile değilken olsa da yesem dediğim şeyler çok daha fazlaydı niye böyle acaba @Glsh887
O zaman fazla abarttık galiba @Eda şimdi de çocuk bize yedin yiyeceğin kadar yeter diyor galiba
Hahaha bak bu olabilir erkek bebekte aşerilmiyor diyorlar ama artık bu söylentilere pek inanasım gelmiyor yaşayıp görüyoruz herkes farklı çünkü
1 defa aşerdim sadece. May ayında erik istedim hem de gece saatlerinde sağolsun eşim sabahı bile beklemedi geceyle bulup getirdi.
Ben hiç aşermedim ama şuan ne görsem yiyesim geliyor canımın çektiğinden değil sadece yemek yeme alışkanlığı galiba
Ben aşermeye cok meyilliydim. Canım çekse onu da aşermeye kabul ediyordu. 8.haftada benim can ćekmeler başladı
- Haftamdayım hiç bi şey aşermedim