Aşermeye ne zaman başladınız

Kaçıncı haftadan itibaren aşermeye başladınız?

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Elif-94 :cherry_blossom:

1. aydan başlamıştı bende :blush:
1 Beğeni

Bende hala aşerme yok normalde hamile değilken televizyonda bişey yerkem gördem bende sipariş veriyorsum yiyordum ama hamile kalımca hiç yok.

1 Beğeni
  1. Haftamdayim daha pek bi aşerme yaşamadım. Ben de artık asermek istiyorum​:smile:
1 Beğeni

İlla ki aşerirsiniz diye düşünüyorum :grin:

İnşallah :blush:

Uygulamanın alt kısmında ‘Araçlar’ bölümünde ‘Bugün Ne Aşersem ?’ butonu var. Aşermek için ordan yardım alabilirsiniz :face_with_hand_over_mouth::joy::joy:

Bana fayda etmiyor o @NURAN :rofl::rofl:

1 Beğeni

Bana da fayda etmiyor çünkü zaten canım hep bir şeyler çekiyor :joy: @Glsh887

2 Beğeni

1 ayimın tamamından bir kaç sonra aşerdim galiba kucuk kucuk :smiling_face: @Elif-94

1 Beğeni

Aslında aşerme diye bişey olmadığı kadınların psikolojik olarak bişeylerin canının istediğini duydum şaşırdım düşününce mantıklı geldi​:rofl::rofl:mesela YouTube shortsdn sürekli yemek videosu izliyorum hiç canım istemiyor bunu duymadan önce hamileliğimi öğrendiğim ilk gün anneme 4 tane şey saymıştım canım istiyor diye :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Evet ben notmaldede aşeren biriyim fena halde.o yüzden 1 ayimin tamaminda aserdigimde annem kesin sen de normal aserme bu dedi :joy:.
Hic gulecegim yoktu @Tatlıheyecanım_3012
Teşekkür ederim guldurdugun icin.
Hastayim fena sizden uzak,o yuzden keyfim yok.
:smiling_face:

1 Beğeni

Hamile bile değilken eltime bi yemek videosu attım dedi sen aş mı eriyon yoo dedim valla annem seni görse bu kesin aşeriyo der yok mu belirti demişti :rofl::rofl:şimdi bunu öğrendim yaa bende tık yok bi yönden iyi de aslında en azından gereksiz kilo almıyorum zaten dombiliyim​:laughing::laughing::laughing:

2 Beğeni

İlginç bir şekilde ben de aşermiyorum hamile değilken olsa da yesem dediğim şeyler çok daha fazlaydı niye böyle acaba @Glsh887

O zaman fazla abarttık galiba @Eda :rofl::rofl: şimdi de çocuk bize yedin yiyeceğin kadar yeter diyor galiba :rofl:

1 Beğeni

Hahaha bak bu olabilir :sweat_smile: erkek bebekte aşerilmiyor diyorlar ama artık bu söylentilere pek inanasım gelmiyor yaşayıp görüyoruz herkes farklı çünkü

1 defa aşerdim sadece. May ayında erik istedim hem de gece saatlerinde sağolsun eşim sabahı bile beklemedi geceyle bulup getirdi.:pray:t4:

2 Beğeni

Ben hiç aşermedim ama şuan ne görsem yiyesim geliyor canımın çektiğinden değil sadece yemek yeme alışkanlığı galiba :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben aşermeye cok meyilliydim. Canım çekse onu da aşermeye kabul ediyordu. 8.haftada benim can ćekmeler başladı :laughing:

2 Beğeni
  1. Haftamdayım hiç bi şey aşermedim
1 Beğeni