Aşermeleriniz ve mide bulantılarınız ne zaman başladı kızlar
Bende hoc mide bulantısı olmadı asermeler iki aydan sonra başladı ama benim ki birazda farklı canım çekmesede inada istedim
18 haftalıkim daha aş ermem olmadi niyeyse ama bulantilarim ilk haftalarda cok oluyordu 13 haftayi gectikten sonra olmadi
Benim 8 haftalık gibi bir başladı kimse önunü kesemedi
- haftamda başladı hep. 3. ay bitene kadar da geçmedi
Hamile kalır kalmaz başladı 4 ay çektim ilaçla anca duruyodum et balık tavuk peynir hiç bişey yiyemedim . İlk cocugumda salataya çikolata sürüp yemiştim bunda henüz asermedim
Benim hiç mide bulantım ve aşermem olmadı. Sadece inadına isterim
Bulantilari olmayanlar çok şanslisiniz gerçekten
- Haftamda başladı 9. Haftamda bitti. Allaha şükür.şuan mide bulantım yok rabbim olanlara yardımcı olsun. Bizimki de süreç belli olmaz 3. ayda tekrar başlayabilir
- Haftada başladı 16. Haftada bitti
Evet bende de bitip başlamıştı . 16 kadar sürdü sonra
6 hafta 7 hafta sonlari gibi
Benim hala mide bulantısı var 6 haftalığım aşerme daha olmadı
Ben 2 aylık hamileyim 2 aydır acayip mide bulantısı çekiyorum doktorun verdiği mide bulantısı için ilaç kullanıyorum onun sayesine biraz daha iyiyim ama asermem yeni yeni başladı daha benim de mide bulantısı dan yemek yemek zor oluyor
Mide bulantisi 6-9 haftalarda oldu. Sonradan gitdii. Aşerme ilk gunlerden oluyor du
Mide bulantım 6. Haftada başladı koku hassasiyetim bu hafta başladı
Benim tahminimce aşermelerim 4. Haftada başladı çünkü acayip ayva yemek istiyordum hamileliğimden haberim bile yoktu sonra bulantılarımda 5. Haftada yumurta ile başladı 6 haftalıkken test yaparak öğrendim 6+4 de de ilk randevumda ultrasonda görerek ve kalp atışlarını duyarak kesinlik kazanmıştı 11+3 üz ve bulantılarım biraz azaldı aşermelerimse ara ara devam ediyor ama iştahsızlık ve yediğim hiçbir şeyden tat alamama var
Ben daha test bile yapmadan mide bulantısı başladı ben o mide bulantısından şüphelenerek test yaptım hatta çizginin biri silik çıktı çok küçük olduğu için. Sonra kan verince doktor 3 haftalık olduğunu söyledi yani anlayacağınız kendi nokta kadardı ama etkisi büyüktü. İlk 6 ay kadar mide bulantısı yaşadım. İlaç etkili olmamıştı. Hatta ilk 3 ayda 4 kilo verdim. Şu an 37+3 haftalık toplamda 3 defa aşerme oldu