Aşerme konusu

Canım hamilegimin başlarında aşırı ekşi tuzlu çekdi sürekli limon ekşi sarma erik yedim sürekli şuan limondan tiksiniyorum canım aşırı şirin tatlı çekiyor baklava reçel gibi çikolata gibi şeyler sizce cinsiyet belirlenir mi 17+0 hamileyim

17+1 olarak söylüyorum bence onlar hurafe canım benim bebişi hala ogrenemedik ne cinsiyeti

16+2 ben hiç bir şey aşermedim nedense zaten ilk aylar su bile içemiyordum ama bulantım bitikten sonra da olmadı

Mide bulantılarım çok fazla olmasına rağmen aşırı baklava istemişti canım. İlk aşerdiğim şeydi. Şimdi 7 günlük bir kızım var :hatching_chick:

1 Beğeni

Ben tatlı ekşi diye ayırt etmeden herşeyi yedim ekşiyi hiç sevmem bide ama kızım olacak hayırlısıyla :sweat_smile:

1 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet:

1 Beğeni

Benim canım karpuz çekmişti rüyama bile girdi kaç kez kızım olacak inşallah sağlıkla gelsin şimdi 1 haftadır yaprak sarması çekiyor

1 Beğeni

Yapıp yeseydiniz​:sweat_smile:

1 Beğeni

Yapacak yaprak yok neyle sarayım kız :joy: kaynanadan istesem yaprak eltim surat yapacak

Benim canım çekse ne yapar eder bulurum gurur da bir yere kadar​:rofl:

Aman yok ne tepki alacağımı bildiğim için insanın iştahı da kaçıyor valla

1 Beğeni

Aslında yaprak her yerde satılıyor imkanın varsa alabilirsin

Benim canım da tereyağlı açma çekmişti rüyama bile girmişti yani çok garip bir duygu pekte sevmem ama resmen rüyamda kokusu burnuma geliyordu

Kayınvalidem bişey canın çekince hemen istese bulalım çocuğun ağzı açık olur diyor :sweat_smile:

Normalde ekşi yersen kız tatlı yersen erkek bebek derler ama alakası yok ben ilk başından beri hep ekşi tuzlu yedim oğlum olacak nasıl olursa hiç de tatlı canm istemedi

A101de salamur yapraklar var canm bende bulamamıştım onlardan alıp alıp sariyorum valla çok da güzel sadece biraz fazla tuzlu akşamdan bir kaç kere yıkayıp hafif sıcak suda bekletiyorum sabaha kadar mis gibi oluyo çok canın cekiyosa deneyebilirsin

Öyle yapacam canım bende annem yakın olsaydı yapardı da çok uzak mecbur aşersen de bekliyorsun bi hafta boyunca canım çekti çıkmıyor aklımdan

1 Beğeni

Kaynanam verir belki de eltimle birlikte yaşıyorlar surat yapacak söylenecek onun suratını çekecegime istemem daha iyi

1 Beğeni

Benim canım bişey çekse yemesem sanki bi yerlerim şişecekmiş gibi hissediyorum benim doğuma çok az kaldı hiçbir iş yapamıyorum ama yinede o yemeği yapıcam başka çaresi yok​:joy:

Allah yardımcın olsun ne diyim sen daha iyisini bilirsin