Aserdiginiz herşeyi yediniz mi?

Merhaba kizlar 20 haftalık hamileyim canımın cektigi bazı şeyleri yiyemedim bebeğimde leke olur diye korkuyorum bişey olur mu Siz aserdiginiz canininizin çektiği seyleri yediniz mi Çok takıntı yapıyorum ya :pensive: akıl verin biraz konuşalım

Ben yemedim, bazı zamanlar bulamadık aşerdiğim şeyleri. O yüzden hiç düşünmedim bunu. Bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum

Çocuğunuzu dogurdunuz mu

Ben hamilelik başından beri midye aşerdim ama zararlı diye yemedim bebeğimde leke falan yok hiç sıkma canını :blush:

Pazartesi doğumum

Kuzum Aralık annes mi yaziyordu bn mk yanlsi hatirliyorum sezeryan mi olacaksin peki,kaç haftalik oldu minnos​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet normalde Aralık başındaydı ama doktorumuz tarihi geri çekti biraz. Sezaryen olacağım 38+2 de inşallah :innocent:

Hadi hayırlısıyla inslalah saglikla gelsin minnos,bizde bugün 38 olduk tam pzt kontrolüm bakalım nolcak :face_holding_back_tears:

Amin inşallah, hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza. Bizim heyecanlı bekleyiş başladı

Ne güzel bnmde belli olsun ay bir bakarsin pzt kontrolde benimde alırlar sezeryana :face_holding_back_tears:

Hahaha hazırlıklı olmakta fayda var o zaman :joy: ben kendim istediğim için sezaryeni, hazırlanıyorum ruhsal olarak :joy:

Evet çok doğru vallah çantam hazır son bir iki eksik kaldı onalri hallediyoruz sbaahtir koşturmaca hiç bitmiyor…bende sezeryan istiyorum eşim ne derse desin bende İstanbul’dayım cnm sen hangi hasganeye gidiyorsun

Ben İstanbuldaydım ama bir ay önce taşındım annemlerin yanına. Orada yalnızdım çünkü. İlk başta sultangazi Bahat hastanesine gidiyordum, doktorumdan çok memnundum ama özel hastane olmasına rağmen devlet gibiydi. 3 saat sıra bekliyordum. Sonra çakmak erdem hastanesine gittim akşam doktoruna.

Benim eşim karışmıyor, çekecek olan sensin diye ama komşular bile normal doğur diye tutturdu. Allahtan zamanım geldi de kimsenin kalbini kırmadan tamamlayacağım bu süreci :joy: sizin doktor kim

Annelerimiz birtaneler ,iyiki varlar hamdolsun …eşinin karismiyor olması çok iyi canım benimde cevremdekiler sezeryan olanlar istemiyorlar fesatliktan normal yapmamı ,bir grupda baskı yapio normal yap die …bakalım hayırlısı neyse onu versin rabbim kolaylıkla inşallah .ben Medipol megaya gidiyorum cnm çok memnunum doktorum çok çok iyi tavsiye üstüne gittik

Ben İstanbulda doktor bulamadım doğru düzgün. Değiştirmek zorunda kaldım sürekli. Taşındığım yerdeki doktorum, bizim ailedeki bütün kadınlar ameliyat etti. Sezaryen olsun, kadın hastalıkları olsun. Ben de düzeni bozmayayım dedim :joy::joy:

İyi yapmışsın kuzum bilindik yere her zaman en iysi…güvenle gidiyor insan benimde eşimin kurumundaki bütün arkadaşlarınin hanimlari dogumunu Medipol megada yapmışlar…

Canim ben colyak hastasiyim hamileliğim 4 bucuk 5 ayi boyunca cok dikkat ettim beslenmeme o zaman canım cok icli kofte çekmişti yiyemedim. Sonra diyetti bozunca da yiyemedim. Cok ciğer suşi aşerdim yiyemedim. Bebeğim dogdu leke felan yok

Ben karnimi göğsümü ovalayarak yiyemedigim herseyi yedim say diyerek ovaladim hersey olmadi mevsimine uygun secemedim herseyi

Bende mi aşerme olmadı :slightly_smiling_face:Normal hayatım da ne yiyorsam yine aynı şeyleri yiyorum sadece değişen şey iştahım açıldı biraz fazla yiyorum :blush: