Artık o gün yetişti😍

Kızlar son hazırlıklarımı görüyorum yarın saat 7de doktorum gelmemi söyledi sezeryan için çok heyecanlı inşAllah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimimizi

12 Beğeni

Sağlıkla alın kucağınıza :hibiscus:

1 Beğeni

Ay hayirli dogumlar​:gift_heart:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş

1 Beğeni

Amin canım

1 Beğeni

Xeyirli olsun günel ,sağ salamat alasan qucağına inşəallah

1 Beğeni

çok sevindim. Sağlıklı mutlu şekilde kucağınıza alın evladınızı:pray:t2: Rabbim yardımcınız olsun, doğum anında.

1 Beğeni

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin oyş cok heyecanli gerçekten :face_holding_back_tears::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı doğumlar sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah Rabbim

1 Beğeni

Ayyy çok heyecanlı :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Umarım çok güzel geçer, umduğunuzdan daha güzel bir doğum olsun inşallah :pray::heart::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Hayırlısı olsun canım benim şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun :two_hearts:

İnşallah çok güzel bir doğum geçirirsin ve güzel doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :heartbeat: zaman ne cabuk geçti :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Nasıl oldun arkadaşım merak ettim seni ve bebişi

Hepinize teşşekur ederim canlarım ikimizde iyiyiz ama bir sorun var meme ucum olmadığından oğlum zorlanıyor emerken bunun dışında her şey yolunda

1 Beğeni

Eme eme çıkacak o uçlar :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck::star_struck:

Kimisinde uç olmaz süt olur,bende uç vardı süt yoktu :woozy_face: