Artık çok zorlanıyorummm

35+3 olduk. Gece uykusu zaten kaç haftadır yok. Midem yanıyor alev var sanki içersinde. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Bebeğim sürekli tekmeliyor. Artık hareketlerini vajinamda hissediyorum her an çıkacakmış gibi. Artık gelsin istiyorum tabi zamanında gelsin inşaAllah ama çok zorlanıyorum artık :frowning: :frowning:

1. Haftaya girdim aynı durumdayım . Ne yaparsam yapayim asla mide yanmam geçmiyor. Nefes almak zor geliyor gun icinde su bile icerken agzima kadar doldum gibi hissediyorum. Sanırım bebekte sıkıldı belirli saatler dışında hep haraketli ya da kendini kasıyor. Son haftalar gecmek bilmiyor diyorlardi dogruymus. Dayan arkadasim az kaldi . Yalniz değilsin…:smiling_face_with_tear::cherry_blossom:

Bende 35+3üm aynıyız yani ama mide yanma gibi şeyler olmuyo ilaç kullaniyo musunuz mide için bende sıcaktan ve idrar yüzünden

1 Beğeni

İnşaAllah canm inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts:

Yok hiç ilaç kullanmadım soğuk süt içiyorum anında kesiyır ama bi 10 dk sonra yine başlıyor

Mide yanması için buzlu muzlu süt öneririm hatta olabilirse doğal süt. Bu haftada başlar bir an önce gelsin isteği ama bi yandan da sağlıkla zamanında gelsin isteriz. 39dayiz hala tık yok bizde beklemedeyiz sabırsızlık merak endişe herşey var içimde :roll_eyes:

Süt kimilerinde mide rahatsızlığı yapabiliyor diye biliyorum canm sade tahin tüket anında kesiyo ben sürekli onu kullaniyorum tahinin rahatlattigi kadar hiç birşey fayda etmedi bana

Evet ağrı varsa tahinde iyi gelir. Ama sadece yanmaysa süt sıkıntı yapmaz

Bnm artık 40+5 dün acile gitim randevu beklemeyim diye muayene yaptılar ultrason yaptı nst bağladı bide diyor ku tm gidebilirsiniz ben zaten ne diyecekler zamanım geçmiş açılma vs var mi diye gittim acile devlet doktorlarını hiç anlamadım pardon dedim bişey söylemeyecekmisiniz dedim açılma falan yok mu dedim yok senin daha 1 haftan var diyor 42 haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Devlet hastaneleri öyle acılı de gitsen normale de gitsen düzgün bilgi verilmiyo

Ya kızlar 31 haftadayken açılma oldu kafası aşağıda denildi ağrım sancim vardı e oldum 36 tik yok ağrı yok bişi yok tekmeleri çok hareketli ama cikicak gibi degil sanki

Bizde 33 olduk şükürler olsun elhamdülillah iyim bende 37 buluruz inşallah saglikla gelsinler uyuma uzanma bunlar artik yok ayarlarda bol kramp

Tahin içmeyi denedin mi buse mide yanmasi için

Tahin süt soda gaviscon lansor hepsini denedim ama sadece 2 en fazla 3 saat rahatlatıyor. Ben normalde mide rahatsizligi yasayan biriyim zaten. Doktorum normal diyor sabrediyorum :woman_facepalming: