Arkadaşlar Ben Doğurtuldum 😂

Yaaa sezeryan mı olcak seninde o zaman

Evet kuzum valah eşim kızdı bana çok ama napayım cesaret edemedim :face_holding_back_tears::see_no_evil:

Olsun vardır bunda da bi hayır iyi düşünün iyi olsun sağlıkla alın bebişi kucağınıza nasıl olduğu gerçekten hiç önemli değil. Benim annemde doktoruma kinlenip duruyo niye öyle diyosun adama diyorum kesti seni diyo :joy: e ben memnunum halimden iyiki de böyle olmuş ne sancı ne ağrı çektim çabuk da toparlandım pek bişi hissetmedim diyorum. Zaman geçince görcem seni ben ağır kaldıramican yeri gelcek çocuğunu taşıyamican dedi. Yo kuzenlerim taşıyo gayette çocuklarını dedim ben niye taşıyamıyım. Anneler biraz böyle dediğim dedik olabiliyor. Ben eminim annemin yüz katı söylenen bi anne olucam orası ayrı ama yetiştirirken de öyle alıştırıcağım için benim anneme tepki verişim kadar tepki vermicek benim kızım :grin:

Yah yasemin ne güldüm semin annene verdigi. Tepkiyi vermeyecek kajsjjsjsjsj…evet bencede önemli olan sağlıklı olmamız ins kolaylıkla atlatirim bende rabbimjn izniyle :palms_up_together:

1 Beğeni

Saglikla buyusun bebisin. Hangi hastane ve hangi doktor yaptirdi dogumunu…

1 Beğeni

Teşekkür ederiz. Medistanbul Hastanesi Emrah kızıldağ yaptırdı.

Hiç korkma seninki de benimki gibi gayet rahat ve güzel geçicek bence için rahat olsun ben hep canım yandığında ağrım olduğunda zorlandığımda. Sorun yok iyisin sıkıntı yok bişiyin yok yapabilirsin diye kendime söylenip devam ederdim hep sende yap çok iyi geliyo gerçekten kendini motive etmiş oluyosun.

Sakarya anneler grubunda olunca merak ettim bende sakaryadayim ama istanbulda dogum yapmissinjz

Öyle bi grupta değilim yanlışlıkla falan girmişimdir belki yani bi bakıyım profilimden İstanbulu Tekirdağ tarafına doğru arnavutköyde oturuyorum yani sakaryaya çok uzağım

Sadece bu gruba üye gözüküyorum siz yanlış hatırladınız herhalde

Ben o gruba girince paylasimlar kisminda cikti paylasiminiz ondan sanirim oyle anladim…

Yok bilmiyorum yani birisi belki hikayemi paylaşmak amacıyla göndermiştir gruba :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni